Κάρπαθος: “Τώρα ίσως κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους” – Νέα μαρτυρία για την υπόθεση του ροζ βίντεο

Συγκλονισμένη είναι η Κάρπαθος για την υπόθεση αυτοκτονίας του πατέρα, έπειτα από το bullying που δέχτηκε μετά τη διαρροή του ροζ βίντεο του γιου του.

Συγγενικό πρόσωπο του 60χρονου αυτόχειρα μίλησε στο “Χαμογέλα και Πάλι” και έδωσε νέα στοιχεία. “Γνωρίζω την οικογένεια, ο πατέρας του ήταν ένας ήσυχος, ευγενικός, πολύ καλός άνθρωπος και η στεναχώρια επιδρά περίεργα σε κάθε άνθρωπο. Στεναχωρήθηκε που είδε όσα είδε στο βίντεο και η ιδιοσυγκρασία του καθένα αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα διαφορετικά”, τόνισε στην εκπομπή ο συγγενής του ηλικιωμένου.

“Ο γιος του αυτόχειρα ξέρω ότι είχε σχέσεις με γυναίκες, δεν ξέρω εάν το βίντεο είναι φτιαχτό. Μπορεί να θέλει κάποιος να τον εκβιάσει, όλα είναι πιθανά να έχουν συμβεί. Τώρα ίσως κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους, και κυρίως αυτός που έβγαλε το βίντεο στη δημοσιότητα είναι ο πρώτος εμπλεκόμενος”, τόνισε.

Όπως υπογράμμισε, “εδώ είναι κλειστή κοινωνία, αυτός που έβγαλε το βίντεο είχε κάποιους σκοπούς, ίσως ήθελε να εκβιάσει. Δεν ξέρω τί μπορεί να έχει συμβεί στο παρελθόν του γιου, αν κάποιοι συνουσιάζονταν και μετά υπάρχει εκβιασμός. Είμαστε μία κλειστή κοινωνία, πας στο καφενείο και σε κοιτάνε και γελάνε λέγοντας «αυτός είναι ο πατέρας του ….” ή λέγοντας “στο βίντεο ήταν ο γιος του ….”, και συνέχισε: “Όταν λοιπόν έχεις αίσθημα ευθύνης, νιώθεις ντροπή για κάποια πράγματα, το μυαλό του ανθρώπου κάνει μπαμ, δεν είναι εύκολα όλα αυτά”.

Κάρπαθος: Η εισαγγελική παραγγελία

Η τραγική είδηση της αυτοχειρίας έχει συγκλονίσει το νησί της Καρπάθου. Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες, προκειμένου να εντοπιστεί εκείνος, ο οποίος αρχικά διέρρευσε το βίντεο που είχε ως συνέπεια να χαθεί μια ζωή.

Στο μεταξύ, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρία Παπαγιαννίδου ζήτησε να διερευνηθεί τυχόν τέλεση των αδικημάτων της πρόκλησης ανήκεστης ψυχικής βλάβης και παραβίασης προσωπικών δεδομένων, λόγω ακριβώς των καταγγελιών για τη διαρροή του βίντεο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ