Κάρπαθος: Στο μικροσκόπιο τα κινητά στην υπόθεση με το ροζ βίντεο και την αυτοκτονία – Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Η Κάρπαθος παραμένει σε σοκ μετά την αυτοκτονία πατέρα εξαιτίας διαρροής ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον γιο του και άλλον έναν άνδρα.

Δύο επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνδράμουν τις έρευνες για την πλήρη και γρήγορη εξιχνίαση της τραγικής υπόθεσης με την αυτοκτονία του 60χρονου που φέρεται να μην άντεξε τα σχόλια για τις προσωπικές στιγμές του γιου του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, Μαρία Παπαγιαννίδου προανήγγειλε προανάκριση.

Συγκριμένα, η Εισαγγελέας, παρήγγειλε ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του υιού του θύματος, με σκοπό ηθικής βλάβης της οικογένειας και του θύματος και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο.

Οι αστυνομικοί του ακριτικού νησιού λαμβάνουν από προχθές καταθέσεις κυρίως από οικείους του θύματος αλλά και από τον εφήμερο σύντροφο του γιου του ενώ η όλη υπόθεση φαίνεται να έχει «εκτροχιαστεί» και από φήμες που ουσιαστικά θέλουν θύτη και όχι θύμα τον γιο του 60χρονου εκλιπόντος.

Στον αθηναϊκό τύπο γράφηκε ότι η διαρροή του εν λόγω υλικού κρύβει «σκιές» revenge porn, καθώς ο γιος του αυτόχειρα, φέρεται ότι είχε προηγούμενα με ευυπόληπτη κυρία του νησιού, η οποία αποφάσισε να τον εκδικηθεί ρίχνοντάς του ως «δόλωμα» τον gay ερωτικό παρτενέρ του.

Ο 34χρονος έχει απασχολήσει την Δικαιοσύνη σε υπόθεση διάθεσης μικροποσότητας ναρκωτικών για ιδίαν χρήση σε μια γυναίκα και μάλιστα εκκρεμεί δίκη έπειτα από αναβολή όπου και θα επιδιώξει την αθώωση του.

Πέραν αυτού στοιχεία θα αναζητηθούν από τον έλεγχο του κινητού του τηλεφώνου αλλά και του τηλεφώνου του εμφανιζόμενου ως εφήμερου συντρόφου του από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη υλικού (φώτο και βίντεο) που θα μπορούσε να διαλευκάνει πτυχές της όλης υπόθεσης.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του αυτόχειρα

Πρόεδρος της κοινότητας που εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό δήλωσε ότι το μεγάλο στοίχημα της Αστυνομίας είναι να βρεθεί το πώς διαμοιράστηκε το βίντεο και έφερε σε αυτήν την κατάσταση ολόκληρο το νησί, ενώ δεν παρέλειψε να καταγγείλει το γεγονός ότι στο νησί δεν υπάρχουν ειδικοί ψυχικής υγείας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την οικογένεια.

Μάλιστα, ο πρόεδρος τόνισε ότι και ο γιος του αυτόχειρα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως φοβούνται μήπως ο νεαρός άνδρας προχωρήσει στην ίδια πράξη με τον πατέρα του λόγω ψυχολογικού φορτίου.

«Να ξέρετε ότι στο νησί φοβούνται μήπως ο γιος του αυτόχειρα προβεί στην ίδια ενέργεια με τον πατέρα του. Υπάρχουν φόβοι. Το βίντεο αυτό, προφανώς από κάποιον ξεκίνησε και εδώ είναι η σοβαρή δουλειά που έχει να κάνει η Αστυνομία, να διερευνήσει την υπόθεση εις βάθος φτάνοντας στο σημείο μηδέν όπου ξεκίνησαν όλα. Το θέμα είναι ότι διακινήθηκε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, προσωπικών στιγμών κάποιων ανθρώπων παράνομα και καταχρηστικά και ενδεχομένως και εκδικητικά. Το γεγονός αυτό έχει ταρακουνήσει όλο το νησί και περιμένουμε την Κυριακή την κηδεία.

Ο άνθρωπος ήταν οικογενειάρχης, άνθρωπος χαμηλών τόνων και δημιουργούσε ποτέ προβλήματα. Προσωπικά ζητάω να βρεθεί ο διακινητής του βίντεο και να κάνει η Αστυνομία την δουλειά της. Οι έρευνες συνεχίζονται στο νησί για την υπόθεση ενώ ο εισαγγελέας έχει διατάξει σοβαρό έλεγχο. Όσο εντατικοποιούνται οι έρευνες τα στόματα ανοίγουν» είπε χαρακτηριστικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ