Καριέρα στο τραγούδι έταξε ο 65χρονος που ασέλγησε σε 17χρονη με νοητική υστέρηση

Λαμπρή καριέρα στο τραγούδι φαίνεται ότι υποσχέθηκε στην 17χρονη από την Κέρκυρα ο 65χρονος που ασέλγησε σε βάρος της, την οποία προσέγγισε μέσω facebook, υποστήριξε η μητέρα της ανήλικης στο δελτίο ειδήσεων του STAR.

Όνειρο της 17χρονης ήταν να τραγουδά και αυτό φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ο 65χρονος. Της δήλωσε ότι είναι μουσικός, την προσέγγισε μέσω Facebook και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα της στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ως δόλωμα, της έταξε μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι.

«Επειδή η κόρη μου αγαπάει το τραγούδι και πιθανόν όταν είδε το προφίλ του που είναι με μια κιθάρα στο χέρι, έτσι τον δέχθηκε. Μου είπε ότι την πλάνεψε, ενθουσιάστηκε όταν άκουσε ότι αυτός είναι μουσικός και ότι θα τη βοηθούσε να κάνει και τραγούδια και βιντεοκλίπ και τέτοια» λέει η μητέρα της ανήλικης.

«Μιλούσαν στο τηλέφωνο μιλούσαν και στο facebook. Κάποια στιγμή που μπόρεσα και πήρα το τηλέφωνο της έλεγε πώς να φύγει, με ποιον τρόπο να φύγει και που θα την περίμενε αυτός για να συναντηθούν» τόνισε η μητέρα της 17χρονης.

Η ανήλικη ταξίδεψε από την Κέρκυρα όπου ζει μέχρι το Αντίρριο. Εκεί την περίμενε ο 65χρονος. Την οδήγησε στο σπίτι του στο Θέρμο Αγρίνιου και σύμφωνα με τις αρχές ασέλγησε σε βάρος της.«Είχα ειδοποιήσει τις αρχές, φεύγοντας η Μάγδα να την πάρουν πίσω με το περιπολικό να τους πιάσουν, αυτοί πιθανόν κατά τη βραδινή ώρα ξαναμίλησαν και πιθανόν πρέπει να της είπε αυτός να φύγει χωρίς πράγματα, γιατί η Μάγδα δεν είχε μαζί της ούτε ρούχα ούτε χρήματα ούτε τίποτα» κατέληξε η μητέρα.

Οι αστυνομικοί μετά από 48 ώρες και με τη βοήθεια των μηνυμάτων κατάφεραν να εντοπίσουν την ανήλικη στο σπίτι του 65χρονου.

Οι αρχές αμέσως τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν δυο τάμπλετ κι ένα κινητό τηλέφωνο. Ο ηλικιωμένος την Παρασκευή θα απολογηθεί στον ανακριτή.Πηγή: STAR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ