Κάνε ότι κοιμάσαι: Η νέα αστυνομική σειρά της ΕΡΤ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο – Η δολοφονία και η εξαφάνιση

Η νέα αστυνομική σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Το αστυνομικό σίριαλ με στοιχεία νουάρ βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» και έχει τη σκηνοθετική καθοδήγηση των Πανταζούδη και Κυράνη.

Στο πλευρό του αγαπημένου ηθοποιού είναι μια πλειάδα σημαντικών ηθοποιών όπως η Έμιλυ Κολιανδρή, η Φωτεινή Μπαξεβάνη και η Μαρίνα Ασλάνογλου. Μάλιστα η σειρά θα είναι και η πρώτη τηλεοπτική συνύπαρξη του ηθοποιού με την πρώην σύντροφό του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Υπενθυμίζουμε ότι συνεργάζονταν στο θέατρο.

“Έχει και στοιχεία νουάρ θρίλερ και είναι και κοινωνικό και είναι πολύ καλογραμμένο. Νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό” τόνισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος επιστρέφει στην συχνότητα της δημόσια τηλεόρασης έπειτα από αρκετά χρόνια.

Όλα ξεκινούν όταν ένας καθηγητής επιστρέφοντας σπίτι του βρίσκει δολοφονημένη τη σύζυγό του και εξαφανισμένη την κόρη του. Στην προσπάθειά του να μάθει τι έχει συμβεί θα αρχίσει να ξεμπλέκει ένα κουβάρι ανατροπών γεμάτο μυστήριο και πολλά μυστικά.

“Το σενάριο έχει τρομερό ενδιαφέρον και σασπένς. Ο ρόλος μου είναι πολύ ωραίος” δηλώνει η Μελίνα Ασλάνογλου, ενώ ο Τάσος Γιαννόπουλος θα υποδυθεί τον πατέρα ενός παιδιού, έναν άνθρωπο της νύχτας.

“Κάνει υπέροχες δουλειές η ΕΡΤ και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτό το κανάλι” σημείωσε η ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη.

“Η Βικτωρία που υποδύομαι εγώ είναι ένα σκοτεινό πρόσωπο που δείχνει άλλη από αυτή που είναι στην πραγματικότητα” αποκαλύπτει η Έμιλυ Κολιανδρή.

Μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στο βασικό καστ της σειράς θα δούμε νέους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους μαθητές του σχολείου.

Η υπόθεση της σειράς

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής Λυκείου βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη μητέρα ενός μαθητή του ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς (Έμιλυ Κολιανδρή). Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της Αστυνομίας (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ