Καλλιθέα: Αναστάτωση στο Τμήμα Ασφαλείας – 22χρονος απείλησε αστυνομικό και φώναζε «Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω»

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, όταν ένας 22χρονος –που έδινε «παρών» δύο φορές τον μήνα- προκάλεσε επεισόδιο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς όταν ενημερώθηκε ότι πρέπει να συλληφθεί ξανά.

Σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσε απόφαση πενταετούς κάθειρξης, από τις 7 Σεπτεμβρίου, για κλοπές κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων στη Νέα Σμύρνη.  Είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2021 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.

Ο 22χρονος πήγε να εμφανιστεί ενώπιον των αρχών, ως όφειλε, και όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση, προχώρησαν στη σύλληψή του.  Εκείνος αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Κάποια στιγμή ο 22χρονος βγήκε από τον χώρο κράτησης, όπου είχε μεταφερθεί, απώθησε έναν αξιωματικό, ενώ προσπάθησε χτυπήσει τον διοικητή στο πρόσωπο.  Τελικά ακινητοποιήθηκε, αλλά ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια άρχισε να κλωτσάει το κρεβάτι, τις καρέκλες, να χτυπάει με τα χέρια του τους τοίχους και τα κάγκελα, ενώ έβριζε τους αστυνομικούς. Μάλιστα,  την ώρα που ο διοικητής πήγαινε προς το γραφείο του, του έδειξε τα γεννητικά του όργανα και άρχισε να τον απειλεί.

«Όταν τελειώσω με αυτό θα σε βρω και θα σε σκοτώσω. Θα έρθει και εσένα η σειρά σου, το καλό πράγμα αργεί να γίνει», φέρεται να του είπε.  

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές μεταξύ άλλων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές, ληστεία, νόμο περί όπλων, ενώ το 2020 είχε βρεθεί σπίτι του οπλισμός και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ