Καλαμάτα: “Βρέθηκα σε ένα νοσοκομείο να χαροπαλεύω”—Ξέσπασε σε λυγμούς η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση από σκύλους

Σε λυγμούς ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα η 34χρονη μητέρα, που δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου όπου εργαζόταν, στην Καλαμάτα

Η Αγάπη Κωστέα, μητέρα δύο παιδιών, περιέγραψε κλαίγοντας την εφιαλτική εμπειρία που βίωσε και σημειώνει ότι φοβήθηκε για την ζωή της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο “Πρωινό” δέχτηκε την επίθεση την ώρα που πέρασε την πόρτα του εργοστασίου. “Με το που περνάω την πόρτα και κάνω την κίνηση να βγάλω την κάρτα αρχίζουν και με γραπώνουν επτά σκυλιά κατευθείαν. Με άρπαξαν κατευθείαν, στα χέρια, στα πόδια, στη γάμπα, στη μέση. Μετά με ορμή με έσπρωξαν κάτω, μου έβγαλαν το παπούτσι και με δάγκωσαν κάτω από το πέλμα και από πάνω”.

Η επίθεση διήρκεσε 5-6 λεπτά, όπως λέει. “Ούρλιαζα, φώναζα, δεν ήταν κανένας εκεί”, τόνισε. Κάποια στιγμή δύο κοπέλες άκουσαν τις φωνές της και τα γαβγίσματα των σκυλιών, την απεγκλώβισαν και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα έχει τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματός της και έχει κάνει ράμματα. “Βρέθηκα σε ένα νοσοκομείο να χαροπαλεύω”, λέει με λυγμούς. “Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου, το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να προστατεύσω τον λαιμό μου”, πρόσθεσε η 34χρονη.

Ακούστε τι είπε η 34χρονη στον ΑΝΤ1:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ