Καλαμάτα: Συνελήφθη ο εκτελεστής του «Αμερικανού»

Συνελήφθη ο 38χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού» στην Καλαμάτα. Ο 38χρονος ήταν ο εκτελεστής, ενώ ο συνεργός του είχε συλληφθεί ήδη.

Καλαμάτα: Ψάχνουν στα βουνά για τον εντοπισμό του εκτελεστή του «Αμερικανού» – Πώς κατάφερε να διαφύγει

Ο 38χρονος κρυβόταν στα βουνά και σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, έκανε το λάθος να μετακινηθεί με αποτέλεσμα να πέσει σε μπλόκο των αστυνομικών, οι οποίοι τον συνέλαβαν. Είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή Μακρυγιάννη σε ένα σπίτι, που ήταν γνωστό στις Αρχές γιατί στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί από συμμορίες για να κρύψουν ναρκωτικά.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονική επίθεση έγινε το πρωί της Παρασκευής, στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος, στο κέντρο της Καλαμάτας. Ο 47χρονος κινείτο με τη μηχανή του επί της οδού Ύδρας, όταν δίπλα του σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο άνδρες.

Είχαν έναν σύντομο διάλογο και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί. Αμέσως μετά, οι δύο δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητο, που φέρει κρητικές πινακίδες.

Ο 47χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Οι αστυνομικές Αρχές είχαν εξαπολύσει από την πρώτη στιγμή ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών. Στο πλαίσιο των ερευνών, έλαβαν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ενώ συνέλεξαν και βίντεο από κυκλώματα ασφαλείας επιχειρήσεων, που βρίσκονται στην περιοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ