Καλαμάτα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 40χρονου επισμηναγού – «Έφυγε με την μεγάλη του αγάπη, έτσι όπως ήθελε, να πετάει…»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 40χρονου επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα, ο οποίος έχασε την ζωή του μετά την συντριβή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ2 της Πολεμικής Αεροπορίας, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Το δυστύχημα συνέβη μπροστά στα μάτια της συζύγου και των ανήλικων παιδιών του 40χρονου, καθώς αυτή θα ήταν η τελευταία πτήση του με αεροσκάφος Τ-2 Buckeye. Η γιορτή, όμως, μετατράπηκε σε τραγωδία.

Φίλοι και συγγενείς συρρέουν από το πρωί στο πατρικό σπίτι του επισμηναγού για να στηρίξουν την οικογένεια στις δύσκολες στιγμές, που βιώνει. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πατέρας του αδικοχαμένου επισμηναγού είπε πως «έφυγε με την μεγάλη του αγάπη, έτσι όπως ήθελε, να πετάειΟι ήρωες πρέπει να είναι ζωντανοί και όχι σε φέρετρα με την γαλανόλευκη…»

Ο Επαμεινώνδας Κωστέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Η κηδεία του θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μεγάλη Μαντίνεια του Δήμου Δυτικής Μάνης. Αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά και την σύζυγό του.

Την ίδια ώρα, οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για να διαλευκάνουν τα αίτια συντριβής του αεροσκάφους, συλλέγοντας στοιχεία από την περιοχή όπου κατέπεσε αλλά και μαρτυρίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ