Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε ο δράστης της δολοφονίας – «Δεν θα πυροβολούσα χαμηλά αν ήθελα να τον σκοτώσω»

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος Αλβανός για την δολοφονία του 47χρονου “Αμερικανού” στο κέντρο της Καλαμάτας με μια σφαίρα. Τις προηγούμενες μέρες είχε προφυλακιστεί και ο 22χρονος, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στο ραντεβού θανάτου.

Δολοφονία στην Καλαμάτα: «Μου πούλησε χαλασμένη κοκαΐνη» – Τι υποστήριξε ο 38χρονος στην απολογία του

Κατά την απολογία του ο 38χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, υποστήριξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει τον 47χρονο και γι’ αυτό πυροβόλησε χαμηλά, ενώ, όπως είπε, όλα έγιναν για διαφορές που είχαν από αγοραπωλησία κοκαΐνης.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο 34χρονος Βούλγαρος, που συνελήφθη μαζί με τον 38χρονο Αλβανό, οδηγήθηκε στον Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας με την κατηγορία τη υπόθαλψης εγκληματία, καθώς τον έκρυβε στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα που διέμενε και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Καλαμάτα: Στη φυλακή ο 38χρονος για την δολοφονία του «Αμερικανού»

Η «νοθευμένη» κόκα

Στην απολογία του στον ανακριτή ο 38χρονος Αλβανός υποστήριξε ότι όλες οι κινήσεις του δείχνουν πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει ούτε πήγε στη συνάντηση με αυτό τον σκοπό, παρά το γεγονός πως παραδέχθηκε ότι οπλοφορούσε. Όπως είπε, αν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 47χρονο, δεν θα πήγαινε να το κάνει με ακάλυπτο πρόσωπο, σε ένα τόσο κεντρικό σημείο της πόλης, πρωινές ώρες και σίγουρα δεν θα πυροβολούσε χαμηλά.

Αιτία του επεισοδίου υποστήριξε ότι ήταν η αθέτηση όσων του είχε τάξει ο 47χρονος, καθώς, ως εθισμένος με τα ναρκωτικά, προμηθευόταν από αυτόν κοκαΐνη. Όπως εξήγησε, ποσότητα που είχε προμηθευτεί από αυτόν τους προηγούμενους μήνες αποδείχθηκε νοθευμένη και τον «έστειλε» στο νοσοκομείο. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος ο 47χρονος του υποσχέθηκε ότι θα του κάνει δώρο 10 γραμμάρια κοκαΐνης, αλλά όποτε τα ζητούσε, δεν είχε.

Το ποτήρι ξεχείλισε, όταν το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας τού ζήτησε και πάλι τα ναρκωτικά και εκείνος του απάντησε πάλι ότι δεν έχει, αλλά όπως αποδείχθηκε έκλεινε ραντεβού αγοραπωλησιών. Ο δράστης περιέγραψε ότι το επόμενο πρωί που συναντήθηκε με τον 22χρονο, του είπε ότι έχει ραντεβού για να αγοράσει κοκαΐνη κι όταν πήγαν μαζί, είδε ότι «πωλητής» ήταν ο 47χρονος.

Έτσι ξεκίνησε ο καβγάς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο 38χρονος Αλβανός να πυροβολήσει στην αριστερή κνήμη τον 47χρονο και να χάσει τη ζωή του λίγη ώρα μετά από ακατάσχετη αιμορραγία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ