Καλαμπάκα: Εν αναμονή του πορίσματος για τη φωτιά στο ξενοδοχείο – Ένα ζευγάρι παραμένει στο νοσοκομείο

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένα ζευγάρι από την Αθήνα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, μετά την φωτιά στο ξενοδοχείο της Καλαμπάκας, ενώ χθες πήραν εξιτήριο τα δύο τους παιδιά.

Από τα συνολικά δέκα άτομα που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, το περασμένο Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, έξι άτομα πήραν εξιτήριο, ωστόσο η συγκεκριμένη οικογένεια κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει για νοσηλεία.

Την ίδια ώρα, αναμένεται και το επίσημο πόρισμα – μετά και την ολοκλήρωση των καταθέσεων όλων των ενοίκων- για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την φωτιά στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ η πυρκαγιά προκλήθηκε από ένα κλιματιστικό.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.