Κακοκαιρία Genesis: Χείμαρρος η παραλιακή στην Καβάλα – Απεγκλωβίστηκε οικογένεια στην Τούζλα

Στον απεγκλωβισμό έξι ατόμων, μίας γυναίκας και μίας πενταμελούς οικογένειας, προχώρησαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε συνεργασία με τον δήμο Παγγαίου, από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Genesis στην παραλία Οφρυνίου, στην Καβάλα.

Από τα πολλά χιλιοστά βροχής που έπεσαν μέσα σε ελάχιστη ώρα στην παραλία Οφρυνίου προκλήθηκαν χείμαρροι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν τα έξι άτομα. Μιλώντας στο voria.gr ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασίαδης υπογράμμισε ότι όλοι οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν είναι καλά στην υγεία τους και μάλιστα η πενταμελής οικογένεια απομακρύνθηκε από το σπίτι της.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσίας συνεχίζει τις απαντλήσεις υδάτων, ενώ ο δήμος Παγγαίου έχει τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, προκειμένου, όπως τόνισε ο κ. Αναστασιάδης, να «μαζέψει τα κομμάτια του».

Εκτός από τα προβλήματα στην παραλία Οφρυνίου, ανάλογες εικόνες, παρατηρήθηκαν στο ύψος του οικισμού Ορφάνι, όπου μάλιστα και ο ίδιος ο δήμαρχος είχε εγκλωβιστεί. Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι και σε άλλα χωριά του δήμου Παγγαίου, αλλά και στη Χρυσούπολη, στα ανατολικά του νομού.

Κακοκαιρία Genesis Καβάλα Κακοκαιρία Genesis Καβάλα Κακοκαιρία Genesis Καβάλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ