Κακοκαιρία στον Βόλο: Αυτοκίνητα “θάφτηκαν” κάτω από νερά και λάσπες – ΦΩΤΟ

Εικόνες που θυμίζουν φθινόπωρο εκτυλίχθηκαν στον Βόλο, το απόγευμα της Κυριακής. Ισχυρό μπουρίνι έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια, ενώ σε πολλές περιοχές έπεσε και χαλάζι.   

Είναι ενδεικτικές οι εικόνες που καταγράφει ο φωτογραφικός φακός του TheNewspaper.gr μετά την καταστροφική κακοκαιρία που έπληξε τον Βόλο.

Οι δρόμοι πλημμύρισαν μέσα στα πρώτα λεπτά της πρωτοφανούς καταιγίδας και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε οδούς στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων και της Νεάπολης “θάφτηκαν” κάτω από το νερό και τις λάσπες.

Βόλος κακοκαιρία

Βόλος κακοκαιρία

Βόλος κακοκαιρία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήσεις για βοήθεια, ενώ, οι λουόμενοι πανικόβλητοι εγκατέλειψαν τις παραλίες και στον κάτω παραλιακό άξονα του Πηλίου σχηματίστηκαν ουρές από αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην πλημμυρισμένη οδό Ιάσονος από την καταιγίδα. Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί ο αριθμός “100” της αστυνομίας, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις από τη Νεάπολη και τις Αλυκές όπου σπίτια και δρόμοι έχουν πλημμυρίσει. Τα αυτοκίνητα βρίσκονται ακινητοποημένα στους δρόμους της πόλης , στις κεντρικότερες οδούς και μπροστά από το δημαρχείο, ενώ επιχειρήσεις πλημμύρισαν.

Βόλος κακοκαιρία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.