Κακοκαιρία στην Κρήτη: Τραγικές στιγμές για τον σύζυγο της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή – Βούτηξε στη θάλασσα μόλις την είδε

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της γυναίκας που αγνοούνταν από χθες στην Αγία Πελαγία, όταν σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Κρήτη. Το άψυχο σώμα της άτυχης 49χρονης εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost.gr, ο σύζυγός της ήταν εκείνος ο οποίος εντόπισε τη σορό να επιπλέει στα νερά της Παντάνασσας. Μόλις είδε από μακριά την σύζυγό του βούτηξε στη θάλασσα.

«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα τους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε πάει μαζί με τον 50χρονο που επίσης έχασε τη ζωή του για να καθαρίσουν το σπίτι του στην περιοχή ωστόσο εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, κάτι που δεν κατάφεραν. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ