Κακοκαιρία στην Ηλεία: Συγκλονίζει ο γιος του 65χρονου που έχασε τη ζωή του

Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιου του 65χρονου αγρότη που έχασε τη ζωή του στην Ηλεία, από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας. Στιγμές φρίκης περιγράφουν κι όσοι από τους κατοίκους γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τα ορμητικά νερά, που προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές.

“Μετά αφού δεν έδωσε κάποια απάντηση στο κινητό παραξενευθήκαμε και αρχίσαμε να τον ψάχνουμε. Έκαναν και οι άνθρωποι προσπάθεια, έψαξαν εκεί κοντά, είδαμε τον προφυλαχτήρα αρχικά του αυτοκίνητου και έτσι καταλάβαμε…”, είπε ο γιος του άτυχου άνδρα στο MEGA.

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των κατοίκων

“Βλέπαμε τον χείμαρρο να έρχεται και δεν προλάβαμε να φτάσουμε στο σπίτι. Ένα παιδί με πρόλαβε και με τράβηξε, διαφορετικά θα είχαμε πνιγεί”, δήλωσε γυναίκα που σώθηκε κατά τύχη από την χθεσινή θεομηνία.

Στο μεταξύ, με φτυάρια παλεύουν οι κάτοικοι να απομακρύνουν τις λάσπες που συσσωρεύτηκαν στις αυλές των σπιτιών τους μετά την φοβερή κακοκαιρία.

Η κατάσταση είναι απελπιστική και στο Αλεποχώρι, αφού σημειώθηκαν σημαντικές καταστροφές τόσο στα σπίτια όσο και στο οδικό δίκτυο, ενώ πάνω από 100 τόνοι φερτών υλικών κατέβηκαν από τις καμένες εκτάσεις, κόβοντας στην μέση την επαρχιακή οδό Σχοίνου – Αλεποχωρίου.

Ανεμοστρόβιλος που πέρασε από τον οικισμό της Νέας Περάμου ξερίζωσε ακόμα και προκάτ κατασκευές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ