Κακοκαιρία “Μήδεια”: Σοβαρά προβλήματα στην Αττική – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Η έκκληση Μητσοτάκη

Πολικό ψύχος και σφοδρές χιονοπτώσεις έχει φέρει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας η κακοκαιρία “Μήδεια“, που σφυροκοπά τις τελευταίες ώρες και την Αττική. Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και θα συνεχίσουν να είναι έντονα τις επόμενες ώρες, γι αυτό και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συστήνει σε κατοίκους και εργαζομένους στην Αττική να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις τις επόμενες ώρες.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι σε όλα τα Βόρεια προάστια τα αυτοκίνητα θέλουν απαραιτήτως αλυσίδες σε δευτερεύοντες δρόμους.

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται και η Πυροσβεστική η οποία κλήθηκε να επέμβει σε τουλάχιστον τρεις κλήσεις για βοήθεια σε εγκλωβισμένους στα χιόνια, αλλά και για άμεση μεταφορά ανθρώπων που είχαν ανάγκη σε νοσοκομεία. Συγκεκριμένα, με οχήματα της Πυροσβεστικής μεταφέρθηκαν για αιμοκάθαρση σε νοσοκομεία, πάνω από 60 νεφροπαθείς από διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου. Επίσης χρειάστηκε να επέμβει σε 25 περιπτώσεις για κοπές δένδρων που έπεσαν. = Κατά τη διάρκεια της νύχτας η Πυροσβεστική κατάφερε να μεταφέρει σε ασφαλές σημείο 8 άτομα που ήταν μέσα στα ακινητοποιημένα τους οχήματα, εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης, στη Δ.Ε. Άνοιξης του δήμου Διονύσου Αττικής. Για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 2 πυροσβέστες με ένα όχημα, ενώ συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες.

Επίσης, σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκε και ένα άτομο στην Παιανία Αττικής από ακινητοποιημένο όχημα καθώς και ακόμα ένα άτομο στη Ριτσώνα του δήμου Χαλκιδέων. Επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα και 3 πυροσβέστες με ένα όχημα αντίστοιχα.

Δείτε εικόνες από το κέντρο της Αθήνας

Οφθαλμιατρείο Αθηνών. Απροσπέλαστο παρότι έχει εφημερία.

Μοναστηράκι

Πεδίον του Άρεως

Κλαυθμώνος

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Μετ’ εμποδίων γίνονται οι μετακινήσεις στο Λεκανοπέδιο και μεγάλο μέρος του εθνικού και περιφερειακού οδικού δικτύου. Ανά διαστήματα σημειώνονται χιονοθύελλες σε περιοχές στα βόρεια του λεκανοπεδίου. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, από τη Γέφυρα Καλυφτάκη θα παραμείνει κλειστή έως τις 7 το πρωί της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου. Με αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στα βόρεια προάστια.

Στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, δεν κυκλοφορούν φορτηγά, άνω των 3,5 τόνων.

Αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή Παλατάκι γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ συστήνεται όσοι πρέπει να μετακινηθούν να χρησιμοποιήσουν την Αττική Οδό.

Οι κλειστοί δρόμοι στην Αττική:

  •  Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας δεξιώσεων «Ermitaz Hall», ρεύμα κυκλοφορίας προς

    “REGENCY CAZINO MONT PARNES”.

  •  Επί της Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια.

  •  Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο

    ρεύματα κυκλοφορίας.

  •  Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης από το «Νοσοκομείο 414» έως «θέση Άγιος Πέτρος».

  •  Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από τον Κόμβο Μάνδρας προς Βίλια.

  •  Οδός Αναστάσεως, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό, Παπάγου.

  •  Λ. Αλίμου-Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από ύψος Προφυλακίου Καισαριανής (από σταθμό της Τάξης).

  •  Επ. Ο. Καπανδριτίου από Καπανδρίτι προς Βαρνάβα.

  •  Οδός Ιπποκράτους από ύψος Επ. Ο. Αφιδνών (Πλατεία Αφιδνών), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιπποκράτειο

    Πολιτεία.

  •  Οδός Αγίου Μερκουρίου από ύψος ταβέρνας «Λεωνίδας», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιπποκράτειο Πολιτεία,

    Αχαρνές.

  •  Επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/δ 20,060) έως την χ/θ 58,520 – όρια

    Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (από 19:00 ώρα για φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων και από

    19:50 ώρα για παντός είδους οχημάτων).

  •  Επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου Εθνικού Αστέρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,

    στην περιοχή της Καισαριανής.

  •  Επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), από την 28η χ/θ έως την 34η χ/θ.

  •  Επί της Λ. Μεγάρων – Αλεποχωρίου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), από την 5η χ/θ έως την περιοχή του Αλεποχωρίου.

    Διακοπή κυκλοφορίας για φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (και στα δύο ρεύματα), από την 26,7η χ/θ (Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας) έως την 41,5η χ/θ (ύψος του κόμβου Μεγάρων)

Δείτε εδώ αναλυτικά πού είναι κλειστοί οι δρόμοι σε όλη τη χώρα και πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Πειραιάς- Αττική – Κανονικά το τραμ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Πειραιάς – Αττική στη Γραμμή 1 του Μετρό ενώ εκτός λειτουργίας παραμένει το τμήμα Αττική – Κηφισιά, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο. Τα δρομολόγια στη Γραμμή 3 του Μετρό τερματίζουν στον σταθμό “Δουκίσσης Πλακεντίας”. Από εκεί οι επιβάτες με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται σε συρμούς του Προαστιακού. Η λειτουργία στο δίκτυο του ΤΡΑΜ έχει αποκατασταθεί.

Λεωφορεία και Τρόλεϊ δεν πραγματοποιούν δρομολόγια με εξαίρεση κάποια μεμονωμένα στα νότια προάστια, καθώς δόθηκε εντολή να επιστρέψουν στα αμαξοστάσια για λόγους ασφαλείας. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο Φώτης Νικολακόπουλος, οργανωτικός γραμματέας του ΟΑΣΑ, αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα δρομολόγια των λεωφορείων. «Τα λεωφορεία ξεκίνησαν το πρωί κανονικά τα δρομολόγιά τους. Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί λεωφορείο στο Περιστέρι. Με την έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε εδώ και μισή ώρα, πολλά οχήματα έχουν προβλήματα. Ήρθε μήνυμα στους οδηγούς και επιστρέφουν στα αμαξοστάσια λόγω ολισθηρότητας. Από τον δήμο δε βοήθησαν καθόλου με τους δρόμους», είπε ο κ. Νικολακόπουλος.

Στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο βρίσκεται σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου. Δεν πραγματοποιούνται, επίσης, τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Πόρο, ενώ κλειστή παραμένει η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας και Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Πολλές περιοχές χωρίς νερό και ρεύμα

Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, διακοπές ύδρευσης έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ώρες σε σημεία του Χολαργού, του Χαλανδρίου, της Φιλοθέης, της Πεντέλης, του Κερατσινίου, της Ηλιούπολης, των Γλυκών Νερών και της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, από το πρωί διαπιστώνονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Συγκεκριμένα στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υπό τον Πρωθυπουργός ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Τάσος Μάνος, αναφερόμενος στο ζήτημα των διακοπών στην ηλεκτροδότηση, είπε ότι «αυτή τη στιγμή είναι μία σειρά Δήμων που επηρεάζονται, κατά κύριο λόγο στα βόρεια προάστια, εξαιτίας 15 γραμμών μέσης τάσης που έχουν πέσει και είναι οι δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βύρωνα, Υμηττού, Πολυδένδρι, Κιούρκα, Μαλακάσα, Διόνυσος, Δροσιά, Χαλάνδρι, Πολύδροσο, Αγία Παρασκευή και Λούτσα, Πικέρμι και Σπάτα».

Ο κ. Μάνος κάλεσε τους πολίτες να δηλώνουν τη βλάβη τους στα σημεία που είναι ούτως, ώστε όπως είπε, «να έχουμε εικόνα και των μικρότερων βλαβών στην χαμηλή τάση, είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο είτε στο “myapp ΔΕΔΔΗΕ”, είτε στην ιστοσελίδα. Και φυσικά είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία με τους δήμους ούτως ώστε να ανοίγουν τόσο οι βοηθητικοί δρόμοι για να έχουν πρόσβαση τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, όσο και να μας υποστηρίξουν στα κλαδέματα των δέντρων. Όσο συνεχίζεται η χιονόπτωση τα δέντρα βαραίνουν περισσότερο και ακόμα περισσότερα κλαδιά σπάνε και πέφτουν πάνω στα καλώδια».

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕΑ, μόνο τη χθεσινή ημέρα υπήρξαν περισσότερες από 200 περιπτώσεις πτώσης δέντρων και πάνω από 700 βλάβες οι οποίες αντιμετωπίστηκαν. «Η χθεσινή μέρα έκλεισε ξεκίνησε με 40 γραμμές με τάσεις πεσμένες και το βράδυ είχε ουσιαστικά μηδενιστεί στα περισσότερα. Σήμερα ξεκινήσαμε με 15 γραμμές, τις οποίες αυτές 15 γραμμές παλεύουμε σε αυτές τις συνθήκες, το προσωπικό μας και οι συνεργαζόμενοι εργολάβοι. Κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στην Αττική, είναι πάνω από 600 άτομα σε 24ωρη βάση πλέον υπερωριών κλπ προσπαθούν να δώσουν ρεύμα στα σπίτια των ανθρώπων. Η κατάσταση είναι σίγουρα δύσκολη», ανέφερε ο κ. Μάνος.

Επίσης μεμονωμένα προβλήματα που αντιμετωπίζονται, υπάρχουν σε ορισμένα νησιά όπως η Αμοργός και η Ικαρία και κάποιες πτώσεις τάσης στην Κρήτη. «Υπήρχε μεγάλο θέμα στη Βόρεια Εύβοια όπου στείλαμε 14 συνεργεία και πλέον των 50 ατόμων και διψήφιο αριθμό ειδικών μηχανημάτων ούτως ώστε να μαζευτεί και το θέμα της Βόρειας Εύβοιας. Καταλαβαίνετε ότι λόγω της μεγάλης έκτασης των φαινομένων δεν είναι εφικτό να μεταφέρεις κόσμο από περιοχές σε περιοχές. Αυτή τη στιγμή είναι ανακουφισμένη Μακεδονία-Θράκη γιατί έχει φύγει το φαινόμενο, αλλά δεν μπορεί να κατέβει κόσμος από τη Μακεδονία – Θράκη στην Αττική. Κάνουμε συνεχώς αναδιάταξη εργαζομένων και εργολάβων, ούτως ώστε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Αντίστοιχα έχουμε κόσμο στην Κρήτη έχουμε τους εργολάβους σε επιφυλακή είναι ειδοποιημένοι και ξέρουμε κάποια σημεία στα οποία δημιουργούνται προβλήματα. Θα δούμε πάλι που θα δημιουργηθούν τα προβλήματα και θα τα αντιμετωπίσουμε», σημείωσε ο επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ.

Δραματική η κατάσταση στον ΔιόνυσοΠολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στις περισσότερες περιοχές του δήμου Διονύσου, καθώς παραμένουν για δεύτερη ημέρα χωρίς ρεύμα. Η διακοπή της ηλεκτροδότησης οφείλεται κυρίως σε δέντρα, που δεν αντέχουν από το βάρος του χιονιού και πέφτουν ή γέρνουν πάνω σε καλώδια. Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ δουλεύουν ακατάπαυστα και σήμερα, όμως σε αρκετές περιπτώσεις επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση και μετά από κάποια ώρα, διακόπτεται πάλι από μια νέα πτώση δέντρου.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, τόνισε ότι είναι περισσότερα από 250 τα δέντρα που έχουν πέσει και πως είναι εκατοντάδες οι οικογένειες που μένουν χωρίς ρεύμα για δεύτερο 24ωρο και με τέτοιες συνθήκες. Οι βλάβες είναι πολλές και τα συνεργεία δεν επαρκούν, ενώ επισήμανε και τον κίνδυνο να υπάρξουν πλέον διακοπές και στην υδροδότηση.

Από εκεί και πέρα, τα μηχανήματα του δήμου εργάστηκαν πυρετωδώς όλη τη νύχτα και συνεχίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και προς το παρόν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανοιχτή τη λεωφόρο Διονύσου και το κεντρικό οδικό δίκτυο.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε από τον Διόνυσο και τον Άγιο Στέφανο ο αναγνώστης μας

Δείτε και άλλες φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες από την περιοχή

Πτώσεις δέντρων σε πολλές περιοχέςΠάρα πολλά δέντραέχουν πέσει στην Αττική λόγω χιονιού προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Στην Αγία Παρασκευή, όπως αναφέρει αναγνώστης του enikos.gr έχει πέσει ένα δέντρο στην οδό Προφήτου Ηλία, ενώ ένα κλαδί είναι έτοιμο να κόψει το καλώδιο της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τον αναγνώστη, έχουν ειδοποιήσει Δήμο-Πυροσβεστική-ΔΕΗ όμως δεν έχει φτάσει κανείς ακόμα στο σημείο.

Πτώση δέντρου και στους Αμπελόκηπους (πρώτη φωτό) αλλά και στην Πανόρμου (δεύτερη φωτό)

Αναγνώστρια του enikos.gr μας έστειλε φωτογραφία από δέντρο που έχει πέσει στην οδό Αγγέλου Σημηριώτη στο Παλαιό Ηράκλειο Αττικής, ενώ άλλος αναγνώστης μας ενημερώνει για δέντρο που έχει πέσει στην οδό Πεντέλης στο Μαρούσι.

Μητσοτάκης για “Μήδεια”: Να αποφεύγονται οι περιττές μετακινήσεις – Τι είπε για τους εμβολιασμούς

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για το συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την κακοκαιρία. Τη σύσκεψη απασχόλησαν ιδιαίτερα, τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, στο οδικό δίκτυο και στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

“Νομίζω ότι είναι απολύτως σαφές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι εδώ στην Αττική με ένα πολύ έντονο καιρικό φαινόμενο, το οποίο φαίνεται ότι θα κρατήσει μέχρι αύριο το πρωί, θα επηρεάσει την Αττική, επηρεάζει ήδη την Εύβοια και θα επηρεάσει και μέχρι αύριο το απόγευμα την Κρήτη. Συνιστούμε προφανώς μεγάλη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις. Να αποφεύγονται όλες οι περιττές μετακινήσεις. Ο κρατικός μηχανισμός κάνει το καλύτερο δυνατόν να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς. Και βέβαια η μεγάλη μας έννοια είναι η ηλεκτροδότηση όπου γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα στην Αττική. Ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει το καλύτερο δυνατό. Θα έχετε στη συνέχεια και αναλυτική ενημέρωση για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και πού υπάρχουν οι βλάβες. Νομίζω ότι όλοι θα δείξουμε υπομονή για να αντιμετωπίσουμε ένα φαινόμενο το οποίο πράγματι είναι πρωτόγνωρο. Από κει και πέρα θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου και οι αρμόδιοι Υπουργοί και η Πολιτική Προστασία θα σας ενημερώνουν αναλόγως. Επίσης, να τονίσω ότι όπως γνωρίζετε σήμερα έχουν αναβληθεί οι εμβολιασμοί, θα επανέλθει το Υπουργείο Υγείας για να καλύψουμε τα χαμένα ραντεβού το συντομότερο δυνατόν, ειδικά αυτά που αφορούν τη δεύτερη δόση. Και προφανώς όπως κάνουμε πάντα θα φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε τα εμβόλια τα οποία έμειναν αδιάθετα μέσω του συστήματος που διαθέτουμε έτσι ώστε να μην πάει καμία δόση χαμένη. Από κει και πέρα επαναλαμβάνω μεγάλη προσοχή. Στα παιδιά μας ας χαρούν το χιόνι έχει και αυτή την ευχάριστη πτυχή πάντα, όμως, με προσοχή και να τονίσω για ακόμα μία φορά να αποφεύγουμε τις περιττές μετακινήσεις όσο αυτό είναι δυνατόν” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς για το θέμα των εμβολιασμών και πότε θα αρχίσουν να κυλούν κανονική ροή, απάντησε: “Λέτε πότε θα επανέλθουμε στον κανονικό προγραμματισμό; Κοιτάξτε αυτό εξαρτάται από τα καιρικά φαινόμενα. Πάντως και χθες που είχαμε έντονα καιρικά φαινόμενα καταφέραμε και κάναμε την πλειοψηφία των εμβολιασμών. Έχουμε τη δυνατότητα σε κάθε περίπτωση να αναπληρώσουμε τα χαμένα ραντεβού το συντομότερο δυνατόν. Όπως βλέπετε η διαδικασία του εμβολιασμού είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη και θα αντιμετωπίσουμε την οποιοδήποτε δυσκολία, όπως το έχουμε κάνει μέχρι στιγμής”.

Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκε επίσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο και ο νέος σχεδιασμός του προγράμματος εμβολιασμού με επαναπρογραμματισμό των ραντεβού που ακυρώθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν (δια ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης) ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Στέφανος Κολοκούρης, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Τάσος Μάνος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μανούσος Μανουσάκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, από πλευράς Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας Θεοδόσιος Δημακογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Φοίβος Θεοδώρου. Επιπλέον, συμμετείχαν εκπρόσωποι της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΑΔΜΗΕ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ