Κακοκαιρία “Μήδεια”: Λευκό τοπίο σε Μάνδρα και Άγιο Σωτήρα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

“Σαρώνει” η κακοκαιρία “Μήδεια” την Αττική, τις τελευταίες ώρες, φέρνοντας χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές. Το τοπίο είναι λευκό και στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στη Μάνδρα και στον Άγιο Σωτήρα, απ’ όπου έστειλαν φωτογραφίες αναγνώστες του enikos.gr. Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, το έχει “στρώσει” για τα καλά σε δρόμους και αυλές σπιτιών.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την χιονόπτωση στη Μάνδρα:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.