Κακοκαιρία: Κόπηκε στα δύο γέφυρα στις Σέρρες – Συγκλονιστικές εικόνες

Η κακοκαιρία “Μπάλλος” “χτύπησε” και τις Σέρρες, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα. Η εικόνα από τη σφοδρή νεροποντή στη Βεργή Σερρών είναι σοκαριστικές. Ιδίως από τη γέφυρα επαρχιακού δρόμου Βέργης-Τριανταφυλλιάς, η οποία διαλύθηκε.

Οι έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή προκάλεσαν την υπερχείλιση του ποταμού προκαλώντας πρόβλημα σε μέρος της γέφυρας από την μεριά της Τριανταφυλλιάς.

Με απόφαση του Δημάρχου Βισαλτίας, Αθανάσιου Μασλαρινού, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία από το πρωί στις 09:00 του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου για 48 ώρες στο οδικό δίκτυο Σησαμιάς – Βέργης, από την εκκλησία και μετά και Βέργης – Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.

 

κακοκαιρία Σέρρες

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, Θοδωρής Βαδικόλιας, είπε ότι την Παρασκευή συνεργεία του Δήμου καθάρισαν περιοχές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα, ενώ λόγω της ανόδου της στάθμης του νερού προχώρησαν προληπτικά στο κλείσιμο του επαρχιακού οδικού δικτύου Βέργης-Τριανταφυλλιάς,  της γέφυρας Καστανοχωρίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καστανοχώρι – Άγιος Δημήτριος και του οδικού δικτύου Σησαμιάς – Βέργης και Βέργης – Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.

 

Πηγή: EΡΤ, epiloges.tv

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ