Κακοκαιρία – Φθιώτιδα: Εικόνες Αποκάλυψης στο χωριό Κόμμα – Κουβαλούσαν ηλικιωμένους στην πλάτη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονο κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα από νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Στη Φθιώτιδα η κατάσταση είναι δραματική, καθώς ο Σπερχειός υπερχείλισε και έφτασε μέχρι τα πρώτα σπίτια στο Κόμμα, κοντά στη Λαμία.

Οι πυροσβέστες της 7ης ΕΚΑΚ με τις βάρκες, αλλά και οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων, με ό,τι όχημα είχαν στη διάθεσή τους προσπαθούσαν να προσεγγίσουν τα σπίτια για να απεγκλωβίσουν τους κατοίκους. Είναι χαρακτηριστικό ότι κουβαλούσαν τους ηλικιωμένους στην πλάτη, ενώ άλλους τους απομάκρυναν με μπουλντόζες και βάρκες.

Στις φωτογραφίες του lamiareport βλέπετε τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κώστα Ξεφλούδα να κουβαλάει στην πλάτη έναν ηλικιωμένο κάτοικο στο Κόμμα.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος πήγαινε από σπίτι σε σπίτι με την μπουλντόζα ή το τρακτέρ για να δει αν ο κόσμος είναι καλά και με τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας απομάκρυναν όσους χρειάζονταν βοήθεια. «Η κατάσταση είναι δύσκολη και προσπαθούμε πρώτα και πάνω απ’ όλα να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές…», είπε στο LamiaReport ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Λαμία Φθιώτιδα κακοκαιρία

 

 

 

Η συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης ιερέα και της οικογένειάς του

Δείτε στο βίντεο του Lamianow τη διάσωση ενός ιερέα και της οικογένειάς του από την 7η εμακ.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ