Κακοκαιρία “Ελπίς”: Κλειστοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική

Κλειστοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς”, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τους δημάρχους της Αττικής, συμφωνήθηκε ότι το διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου, για λόγους ασφάλειας των παιδιών δεν θα λειτουργήσουν ούτε και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί. (Η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών αποφασίζεται σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο από τους δήμους).

Υπενθυμίζεται ότι με σχετική ανακοίνωση που έχει εκδοθεί, νωρίς σήμερα το απόγευμα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη δεν θα πραγματοποιηθεί η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική το επόμενο διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Αθηναίων. “Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από το πρωί στην Αττική, και με προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών, αύριο Δευτέρα 24 και μεθαύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστοί όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών” σημειώνει ο Δήμος Αθηναίων.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.