Κακοκαιρία «Ελπίς»: Χιόνια και πολικό ψύχος στην Εύβοια – Στα… λευκά πολλές περιοχές – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η κακοκαιρία «Ελπίς» δείχνει τα δόντια της στην Εύβοια με χιονοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και τσουχτερό κρύο.

Πυκνό χιόνι πέφτει αυτή την ώρα σε όλα τα χωριά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με τα εκχιονιστικά μηχανήματα να βρίσκονται επί ποδός για να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους.

Οι περιοχές Ράχη, Στρόπωνες, Αγία Σοφία, Γλυφάδα, Άγιος Αθανάσιος, Κοντοδεσπότι και ο Άγιος έχουν αρκετό χιόνι ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Χιονισμένος και ο Άγιος πριν από το Προκόπι

Κακοκαιρία Ελπίς- Εύβοια

Στα λευκά έχει ντυθεί η ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Σέτας στην Εύβοιας.

Σε ολονύχτια επιφυλακή η πρόεδρος της Κοινότητας, Βαγγελίτσα Αργύρη καθώς μαζί με τους χειριστές των εκχιονιστικών μηχανημάτων προχώρησαν στο συντονισμό των επεμβάσεων για την περιοχή σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα από το χιονιά.

Κακοκαιρία Ελπίς - Εύβοια

“Δεν έχουμε προβλήματα για την ώρα, χιονίζει και έχει ισχυρούς ανέμους. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Είμαστε σε επιφυλακή και απόλυτη συνεννόηση με τα εκχιονιστικά μηχανήματα για να παρέμβουμε όπου υπάρξει πρόβλημα”, δήλωσε στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Σέτας.

Σύμφωνα με την τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων :

  • Στην Επαρχιακή Οδό Αγίου Αθανασίου – Γλυφάδας.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Κοντοδεσποτίου – Αγίας Σοφίας.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Στενής – Στροπώνων.

Πυκνή χιονόπτωση και στη Στενή Ευβοίας

Ίδια εικόνα και σε χωριά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με το χιόνι να πέφτει ασταμάτητα και να έχει σκεπάσει τα πάντα όπως στο χωριό Κουρκουλοί.

Κακοκαιρία Ελπίς- Εύβοια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ