Κακοκαιρία Daniel: Μεταφέρουν με φορτωτές τους κατοίκους μακριά από πλημμυρισμένες περιοχές – Συγκλονιστικές εικόνες στη Γιάννουλη Λάρισας

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την Γιάννουλη, στη Λάρισα, η οποία πλημμυρίζει μετά την υπερχείλιση του Πηνείου λόγω της φονικής κακοκαιρίας Daniel. Τεράστιοι όγκοι νερού, βυθισμένα και κατεστραμμένα αυτοκίνητα και κάτοικοι που απεγκλωβίζονται ακόμη και με φορτωτές, είναι οι εικόνες που συνθέτουν την πραγματικότητα στη συνοικία.

Γροθιά στο στομάχι είναι οι εικόνες από παιδιά, νέους και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, να μπαίνουν στην «δαγκάνα» των φορτωτών μαζί με μία βαλίτσα ή μία τσάντα με τα λιγοστά υπάρχοντα που πήραν μαζί τους, προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια σε περιοχές που δεν έχουν πλημμυρίσει. Ταυτόχρονα, και σήμερα συνεχίστηκαν οι διασώσεις και οι απεγκλωβισμοί με φουσκωτές βάρκες.

Κάποιοι, την ώρα που μεταφέρονται με ασφάλεια έξω από τις πλημμυρισμένες περιοχές, συνειδητοποιούν το σκηνικό της καταστροφής και βγάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να καταγράψουν τις εικόνες της θλίψης.

 

Δείτε το βίντεο από την ιστοσελίδα larissanet.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ