Κακοκαιρία Daniel: «Καθόμαστε και βλέπουμε την καταστροφή» – Πλημμύρισε η Αγία Κυριακή Τρικάλων – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Εικόνες καταστροφής λόγω της κακοκαιρίας Daniel στην Αγία Κυριακή Τρικάλων. Η κ. Σταυρούλα, που μένει στην Αγία Κυριακή των Τρικάλων, μιλώντας στο enikos.gr, δήλωσε πως αυτή τη στιγμή το νερό είναι πάνω από 1 μέτρο και η οικογένειά της έχει ανέβει στον πρώτο όροφο, καθώς το ισόγειο έχει ήδη πλημμυρίσει.

Κακοκαιρία Daniel: «Βούλιαξαν» τα Τρίκαλα – Υπερχείλισε ο Ληθαίος ποταμός – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Έπιπλα, στρώματα και μαξιλάρια επιπλέουν μέσα στα λασπόνερα. Οι εικόνες που τράβηξε με το κινητό της «μιλούν» από μόνες τους.

«Καθόμαστε και βλέπουμε την καταστροφή» λέει αγωνιώντας για τις επόμενες ώρες, καθώς στο χωριό μπαίνουν με ορμή τα νερά, καθώς έσπασε το φράγμα στις Καρυές. «Ο όγκος του νερού είναι τεράστιος. Εμείς ευτυχώς είμαστε σε διώροφο σπίτι και έχουμε το περιθώριο να ανέβουμε πιο ψηλά. Άλλα σπίτια που είναι ισόγεια βρίσκονται σε πιο δύσκολη θέση από εμάς. Μίλησα με μια ηλικιωμένη και έχει ανέβει πάνω στο τραπέζι. Δεν έχει πάει κανείς να την βοηθήσει» πρόσθεσε.

«Με τρακτέρ και βάρκες έβγαλαν κάποιους κατοίκους  νωρίτερα. Τώρα καλούμε την Πυροσβεστική και δεν απαντά κανείς. Τα αυτοκίνητά μας βρίσκονται κάτω από το νερό. Έχουν πέσει σπίτια στο χωριό, αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται. Είναι δύσκολο να μετακινηθεί κανείς» πρόσθεσε.

Δείτε τα βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ