Κακοκαιρία Daniel: Εντοπίστηκε ζωντανός ο 85χρονος αγνοούμενος στο Πήλιο

Ζωντανός εντοπίστηκε πριν από λίγο ο 85χρονος άνδρας, που αγνοείτο από χθες το βράδυ από το χωριό Πάλτση στο νοτιοανατολικό Πήλιο λόγω της κακοκαιρίας Daniel, που σαρώνει την περιοχή. Πρόκειται για τον έναν εκ των τριών αγνοουμένων στο Πήλιο, το οποίο δοκιμάζεται από τις έντονες βροχοπτώσεις, τις καταιγίδες και τις πλημμύρες. Η σύζυγός του, εντοπίστηκε νεκρή σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος δείχνει να είναι καλά στην υγεία του. Αυτή τη στιγμή, γίνονται προσπάθειες ώστε να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Έχει ήδη ενημερωθεί ο γιος του, ότι εντοπίστηκε ζωντανός.

Δυστυχώς, δεν συνέβη το ίδιο με την σύζυγο του ηλικιωμένου. Η άτυχη 87χρονη εντοπίστηκε νεκρή ανάμεσα σε ένα σωρό από ξύλα, το πρωί της Τετάρτης (6/9).

Στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ακόμη δύο αγνοουμένων, του 70χρονου που χάθηκε, επίσης, στην Πάλτση και του 42χρονου κτηνοτρόφου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, στην Αγία Αικατερίνη, στον Βόλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ