Κακοκαιρία Daniel: Εντολή εκκένωσης δύο πολυκατοικιών σε γειτονιά της Λάρισας

Την εκκένωση δυο πολυκατοικιών στην Λάρισα ζήτησε μετά την πλημμύρα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, η Πολεοδομία για λόγους στατικότητας.  Οι πολυκατοικίες, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, βρίσκονται στην οδό Γουλιανού στην συνοικία Αμπελοκήπων.

Κακοκαιρία Daniel – Λάρισα: «Εξαφανίστηκε» ΑΤΜ από πλημμυρισμένο σουπερμάρκετ

Τις προηγούμενες ημέρες το οικόπεδο που βρίσκεται ανάμεσα στις δύο πολυκατοικίες είχε δεχτεί πολλά νερά από τη βροχή, έγινε απάντλησή τους με αποτέλεσμα χώματα από τα θεμέλια των δύο πολυκατοικιών να υποχωρήσουν και να προκαλέσουν μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους που κάλεσαν τις αρμόδιες Αρχές.

Διατάχθηκε η εκκένωση από την πλευρά της Πολεοδομίας και οι ένοικοι που είναι θορυβημένοι και προβληματισμένοι γι’ αυτό που συμβαίνει, κάλεσαν πολιτικό μηχανικό ο οποίος έλεγξε τη στατικότητα των πολυκατοικιών προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Κακοκαιρία Daniel: Κατέρρευσε η γέφυρα στον Παλαιόπυργο Λάρισας

Οι περισσότεροι από τους ενοίκους πάντως είπαν ότι συνεχίζουν να παραμένουν στα διαμερίσματά τους. Άλλωστε οι ίδιοι λένε ότι δεν έχουν πού να πάνε και όσο βλέπουν ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα δεν φεύγουν από τα σπίτια τους.

Η κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ

Σχετικά με την κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ, αυτή διεξάγεται κανονικά στην Εθνική Οδό, δεν υπάρχει όμως ακόμα άρση της διακοπής της κυκλοφορίας για τα μεγάλα οχήματα που είναι άνω των 3,5 τόνων αλλά και για τα λεωφορεία. Αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες που θα υποχωρήσουν τα νερά δεξιά και αριστερά της Εθνικής Οδού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ