Κακοκαιρία «Daniel»: Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Πιερίας από 400ο χλμ. έως το 471ο χλμ.

Η υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Daniel», έχει δημιουργήσει πολλά προβλήτα ακόμα και στον Εθνικό οδικό άξονα, αφού έπειτα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Πιερίας.

Αναλυτικά

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέχρι την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, καθώς και τα οχήματα οδικής βοήθειας και οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου Ημαθίας (474 χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου και μέσω της Εγνατίας Οδού θα κατευθύνονται προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας».

Να σημειωθεί πως νωρίτερα αργά τη νύχτα της Παρασκευής με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λάρισας στο ρεύμα προς Λαμία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ