Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σκέπασε τα πάντα το χιόνι στο Κάστρο Βοιωτίας – Έκλεισε για όλα τα οχήματα η Εθνική προς Αθήνα

Τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται στην Στερεά Ελλάδα είχαν ως αποτέλεσμα να αποφασιστεί η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκλεισε η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα – Ουρές αυτοκινήτων στο ύψος της Θήβας

Αρχικά για λόγους ασφαλείας απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000).  Σύμφωνα με το lamiareport, το απαγορευτικό επεκτάθηκε στο τμήμα της Βοιωτίας μέχρι τα όρια με τη Φθιώτιδα. Από τις 15:30’ έχουμε απαγορευτικό και στο τμήμα της εθνικής οδού στη Φθιώτιδα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού για τα μέτρα για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»:

«Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με απόφαση Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Αταλάντης και Θερμοπυλών τίθεται σε ισχύ διακοπή της κυκλοφορίας στον κλάδο προς Αθήνα του Α.Θ.Ε από Η/Κ Ραχών έως Α/Κ Κάστρου.

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων είναι σε ισχύ.

Η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του  μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, συνίσταται η αποφυγή άσκοπων  μετακινήσεων.

Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ