Καιρός: Νέα επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς με βροχές, καταιγίδες και χιόνια. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, από βροχές πλήττονται ο Βόλος, η Χαλκιδική, το Πήλιο, η ανατολική Στερεά Ελλάδα, η Βοιωτία, η Εύβοια, ενώ χιονίζει στην Δίρφυ, τον Παρνασσό, τον Ελικώνα. Σιγά- σιγά τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και στις νοτιότερες περιοχές.

«Θα προχωρήσει και στην ανατολική Πελοπόννησο σε λίγες ώρες», είπε ο Τάσος Αρνιακός, προσθέτοντας ότι οι βροχές δεν σταμάτησαν καθόλου στην Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες».

Όπως τόνισε, «η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης , ενώ οι βοριάδες στα πελάγη θα φτάσουν τα 8 και 9 μποφόρ. Το κρύο θα είναι τσουχτερό, με παγετό στην βόρεια Ελλάδα».

«Από την Κυριακή περιμένουμε νέα αλλαγή του καιρού που θα επηρεάσει τα Θεοφάνεια σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, με βροχές στα πεδινά, καταιγίδες στις θάλασσες, χιόνια στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, υποχώρηση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες που θα φτάσουν τα 8 και 9 μποφόρ», πρόσθεσε ο Τάσος Αρνιακός.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ