Καιρός: Μήνυμα 112 σε Κεντρική και Βόρεια Εύβοια, Μαγνησία και Σποράδες

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η ΕΜΥ αναβάθμισε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, το οποίο εκδόθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Οι 4 περιοχές που επηρεάζονται από την κακοκαιρία

Σύμφωνα με αυτό, ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν την ανατολική χώρα.

Συγκεκριμένα έντονα φαινόμενα προβλέπονται:

Την Κυριακή (18-06-2023),

Καιρός: Από τις 12:00 η επιδείνωση – Χάρτες με τις περιοχές στο επίκεντρο των καταιγίδων
  1. κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στην περιοχή της Χαλκιδικής και της Πιερίας) καθώς και στα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας,
  2. μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες,
  3. από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες στην Εύβοια,
  4. από τις προμεσημβρινές ως τις απογευματινές ώρες στην Αττική, τη Βοιωτία και πρόσκαιρα στη βορειοανατολική Πελοπόννησο,
  5. κατά διαστήματα από τις πρωινές ώρες μέχρι νωρίς το απόγευμα στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τις βόρειες Κυκλάδες.

Τα φαινόμενα στην περιοχή της Μαγνησίας, των Σποράδων, της κεντρικής και της βόρειας Εύβοιας μέχρι και τις προμεσημβρινές θα είναι έντονα και τοπικά επικίνδυνα και από τις προμεσημβρινές ώρες στην υπόλοιπη Εύβοια, Αττική και τη Βοιωτία μέχρι και το απόγευμα.

Μήνυμα «112» σε Κεντρική και Βόρεια Εύβοια, Μαγνησία & Σποράδες

Μήνυμα από το «112» για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις πρώτες πρωινές ώρες Κυριακής, έφτασε στους κατοίκους σε Κεντρική και Βόρεια Εύβοια, Μαγνησία & Σποράδες. Σε αυτό, ζητείται ο περιορισμός των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες.

Καιρός: Νέα επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν σήμερα και αύριο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ