Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με καταιγίδες και χαλάζι μέχρι και την Παρασκευή – Δείτε live την πορεία του

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ την Τρίτη καθώς νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται να «χτυπήσει» από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις, καθώς και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους.

Ήδη τα φαινόμενα επιδείνωσης του καιρού έκαναν την εμφάνισή τους στο Ιόνιο, ενώ και από το βράδυ της Τρίτης θα επεκτείνονταν στην Ήπειρο και τα άλλα τμήματα της χώρας. Μάλιστα, η επιδείνωση θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 3 Μαΐου.

Αναλυτικά

Για την Τετάρτη 3 Μαΐου, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία, έως και τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Στερεά και τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο. Από τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Τώρα, όσον αφορά την Πέμπτη 4 Μαΐου τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ωστόσο ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος, με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα.

Δείτε live την πορεία του καιρού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ