Ηράκλειο: Στους γιατρούς αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε ο 27χρονος – Συγκάτοικοί του οι βιαστές του

Στους γιατρούς του νοσοκομείου, όπου χρειάστηκε να μεταφερθεί και να νοσηλευτεί το προηγούμενο διάστημα, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε ο 27χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο άνδρας από την Σομαλία κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τους τρεις Παλαιστίνιους, ενώ ένας τέταρτος βοηθούσε τους καταγγελλόμενους βιαστές.

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο 27χρονος πριν από λίγες ημέρες εθεάθη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση να περιφέρεται σε δρόμους στην περιοχή του Γιόφυρο. Περαστικοί τον είδαν και κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Στους γιατρούς είπε κάποια πράγματα γι’ αυτά που όπως ισχυρίζεται βίωνε από τους τέσσερις Παλαιστίνιους. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν και ο 27χρονος ξεδίπλωσε στην κατάθεσή του τα περί του βιασμού.

Όπως είπε, με τους τέσσερις Παλαιστίνιους που κατηγορούνται, ήταν συγκάτοικοι για περίπου ένα μήνα. Ο 27χρονος αναφέρει ότι δεν έπεσε θύμα βιασμού μόνο μία φορά. Η πράξη επαναλήφθηκε ακόμα δύο με τρεις φορές. Δεχόταν, όπως είπε, απειλές ότι εάν δεν δεχτεί θα κυκλοφορήσει βίντεο που τον έχουν καταγράψει την ώρα του βιασμού του. Την τελευταία φορά ήταν που έφυγε από το σπίτι σε άσχημη κατάσταση.

Από την πλευρά τους οι τέσσερις Παλαιστίνιοι αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους καταλογίζει ο 27χρονος, ο οποίος εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Επίσης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν τον υποχρέωναν να κάνει χρήση ναρκωτικών ή χαπιών για να μην προβάλει αντίσταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ