Ηράκλειο: Σκύλος της ΕΜΑΚ και drone στις έρευνες για 45χρονο που εξαφανίστηκε – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του

Αγωνία επικρατεί για την τύχη ενός 45χρονου άνδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από χθες το βράδυ και έως αυτή την ώρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο 45χρονος εξαφανίστηκε από χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, ενώ σήμερα το πρωί εντοπίστηκε παρατημένο το αυτοκίνητό του, γεγονός που εντείνει την ανησυχία των δικών του ανθρώπων ότι μπορεί να του έχει συμβεί κάποιο κακό.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, σκύλος της 3ης ΕΜΑΚ συμμετέχει στην μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης, που ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί με την συμμετοχή αστυνομικών, ανδρών της 3ης ΕΜΑΚ, της ομάδας «Ίκαρος» αλλά και εθελοντών.

Μάλιστα, η ομάδα «Ίκαρος» έχει σηκώσει και drone που «χτενίζει» όλη την ευρύτερη περιοχή «Αρμανώγεια» του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Η εξαφάνιση

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 45χρονος πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε κατά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 24 Αυγούστου από το σπίτι, όπου μένει με τον αδελφό του σε χωριό του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Ωστόσο, ο αδελφός του ανησύχησε όταν αργά το βράδυ δεν είχε λάβει κανένα σημείο ζωής από τον 45χρονο με αποτέλεσμα να δηλώσει την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Αμέσως ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 45χρονου, ενώ σήμερα το πρωί εντοπίστηκε παρατημένο το αυτοκίνητό του στα Αρμανώγεια, κοντά στις Πάνω Αρχάνες του ομώνυμου δήμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ