Ηράκλειο: Ένοχος ο 38χρονος που… αυτοϊκανοποιούνταν ενώ περπατούσε – «Ζητήστε βοήθεια γιατί θα πάτε φυλακή»

Ένοχος για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ο 38χρονος άνδρας που καταγγέλθηκε από δύο κοπέλες ότι αυνανιζόταν, ενώ περπατούσε στην οδό Έβανς στο Ηράκλειο.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε να περπατάει χθες το βράδυ στο κέντρο του Ηρακλείου, με το χέρι… στα γεννητικά του όργανα. Συγκεκριμένα, τον άνδρα είδαν δύο νεαρές γυναίκες, να περπατάει και να αυνανίζεται, στην οδό Έβανς. Οι δύο κοπέλες, 22 και 25 χρονών, κατήγγειλαν τον άνδρα, ο οποίος συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών με  3ετή αναστολή, αν και ο ίδιος αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που αυτοϊκανοποιούνταν σε κοινή θέα. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretalive.gr, ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ακολούθησε διαφορετική διαδρομή απ’ αυτή, που αναφέρεται.

Πάντως, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το Δικαστήριο και η Πρόεδρος ανέφερε πως η πράξη του «καταδεικνύει ότι έχετε πρόβλημα και πρέπει να ζητήσετε βοήθεια». Μάλιστα σημείωσε ότι το λέει για να το ακούσει και ο αδελφός του και πρόσθεσε πως «καλό θα είναι να το κάνετε (σ.σ. να ζητήσει βοήθεια), πριν ξαναβρεθείτε εδώ γιατί τότε θα μπείτε στη φυλακή».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ