Ηράκλειο: Έκλεψε τσάντα γυναίκας πρώην βουλευτή και έκρυψε τα χρήματα στην πάνα του μωρού της

Μέσα στην πάνα του μωρού της έκρυψε μια μητέρα από το Ηράκλειο τα χρήματα που είχε κλέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν η 27χρονη βρισκόταν στο κέντρο του Ηρακλείου. Τότε είδε μία γυναίκα, σύζυγο πρώην βουλευτή, να κάθεται σε καφετέρια και να συζητά με την παρέα της.

Η 27χρονη την πλησίασε και με γρήγορες κινήσεις της έκλεψε την τσάντα. Η δράστις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr είναι η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί πριν από μέρες μέσα σε χαρτόκουτα, στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου.

Όταν απομακρύνθηκε από το σημείο και άνοιξε την τσάντα, είδε πως μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν 1.300 ευρώ. Πέταξε αμέσως την τσάντα στον κάδο απορριμμάτων και έκρυψε τα χρήματα μέσα στην πάνα του μωρού της που είχε μέσα στην δική της τσάντα.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για την κλοπή και ταυτοποίησαν την γυναίκα, αναλύοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας. Μέσα σε λίγες ώρες οι Αρχές την εντόπισαν να κάθεται σε σκαλοπάτια πολυκατοικίας και την συνέλαβαν.

Μάλιστα, στην κατοχή της βρέθηκε όλο το κλεμμένο ποσό το οποίο επεστράφη στο θύμα.

Το πρωί η 27χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, της ασκήθηκε δίωξη για κλοπή, παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, όμως πήρε αναβολή καθώς απουσίαζε ο βασικός μάρτυρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ