Ηράκλειο: Συνελήφθη η μητέρα του παιδιού που βρέθηκε σε χαρτόκουτα – Η σύζυγος πρώην βουλευτή και το πορτοφόλι

Στη σύλληψη της μητέρας του 3χρονου κοριτσιού, που είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο μέσα σε μία χαρτόκουτα στο Ηράκλειο, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretalive.gr, η γυναίκα, που είναι μητέρα πέντε παιδιών, φέρεται να έκλεψε ένα πορτοφόλι που ανήκει σε σύζυγο πρώην βουλευτή.

Όλα συνέβησαν σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, όταν ο πρώην βουλευτής και η σύζυγός του απολάμβαναν τον καφέ τους στο εορταστικό Ηράκλειο, σε κεντρική καφετέρια της πόλης. Όταν αντιλήφθηκαν ότι κάποιο… μακρύ χέρι είχε βουτήξει το πορτοφόλι από την τσάντα της γυναίκας, την οποία την είχε αφήσει δίπλα, ήταν πλέον αργά.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι είδαν ένα βίντεο και αμέσως αναγνώρισαν τη γυναίκα που φέρεται να πήρε το πορτοφόλι.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για την 27χρονη μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί πριν από μέρες μέσα σε χαρτόκουτα, στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου. Τότε είχε συλληφθεί ο σύζυγός της.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε χρόνο ρεκόρ και βρήκαν πάνω της το πορτοφόλι με ακέραιο το ποσό που περιείχε, περίπου 1.300 ευρώ. Το πορτοφόλι παραδόθηκε στην κάτοχο του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ