Ηράκλειο: Διαρρήκτες εισέβαλαν με λοστούς σε επιχείρηση ζωοτροφών – Ο ιδιοκτήτης έβλεπε «ζωντανά» να του κλέβουν χιλιάδες ευρώ

Στόχος διαρρηκτών έγινε μία επιχείρηση εμπορίας ζωοτροφών και άλλων αγροτικών προϊόντων στην περιοχή Μαλάδες, στο Ηράκλειο. Οι δράστες έσπασαν πόρτες και παράθυρα με λοστούς και άρπαξαν ό,τι βρήκαν σε συρτάρια και ταμειακή μηχανή, την στιγμή που η σειρήνα συναγερμού ηχούσε ασταμάτητα.

Τις κινήσεις τους παρακολουθούσε «ζωντανά» από το κινητό του, μέσα από κάμερα ασφαλείας ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ανήμπορος να αντιδράσει.

Η κάμερα κατέγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα να εισβάλουν στο υποκατάστημα της επιχείρησης, που έχει έδρα το Ρέθυμνο, γύρω στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας.

Με λοστούς έσπασαν πόρτες και παράθυρα και άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή και τα συρτάρια απροσδιόριστο ποσό, το οποίο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπεύθυνων του καταστήματος, ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στην ΕΡΤ, αυτή την περίοδο η επιχείρηση προχωρούσε σε αγορές αγροτικών προϊόντων και γι’ αυτό υπήρχαν μεγάλα ποσά διαθέσιμα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες.

Όταν έφτασαν τα περιπολικά της ΕΛΑΣ στο σημείο, οι διαρρήκτες με τη λεία τους είχαν ήδη εξαφανιστεί και μέχρι τώρα αναζητούνται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ