Ηράκλειο: Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 45χρονου

Φανερά εξαντλημένος αλλά καλά στην υγεία του εντοπίστηκε ο 45χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί το τελευταίο 24ωρο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 45χρονος μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ηράκλειο: Σκύλος της ΕΜΑΚ και drone στις έρευνες για 45χρονο που εξαφανίστηκε – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του

Υπενθυμίζεται ότι για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση με την συμμετοχή αστυνομικών, ανδρών της 3ης ΕΜΑΚ, ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, της ομάδας «Ίκαρος» αλλά και εθελοντών. Μάλιστα, η ομάδα «Ίκαρος» είχε σηκώσει και drone που «χτένιζε» όλη την ευρύτερη περιοχή «Αρμανώγεια» του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του χθες κι έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Οι συγγενείς του επιχείρησαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι ενημέρωσαν την αστυνομία. Άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ σήμερα το πρωί βρέθηκε παρατημένο το αυτοκίνητό του. Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (25/8) ο 45χρονος άνδρας εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ