Ιωάννινα: ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο – Η στιγμή άγριας συμπλοκής με 4 τραυματίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της άγριας συμπλοκής το μεσημέρι της Παρασκευής στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στη γειτονιά των Σεισμοπλήκτων.

Ιωάννινα: Τέσσερις τραυματίες μετά από άγρια συμπλοκή

Όπως φαίνεται στο βίντεο του Epirus-tv- news, όλα έγιναν μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, όταν τρία αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν 7 άτομα σταμάτησαν  και μόλις κατέβηκαν από   αυτά κατευθύνθηκαν σε ένα τέταρτο όχημα και με τα στυλιάρια που κρατούσαν στα χέρια επιτέθηκαν στους 4 επιβάτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από τη συμπλοκή κρύβονται οπαδικά κίνητρα.

Σημειώνεται ότι κάποιοι εξ αυτών  που πραγματοποίησαν την επίθεση είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με αποκριάτικη μάσκα ενώ  άναψαν και  δύο καπνογόνα.

Μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους  και έφυγαν από το σημείο .

Στην περιοχή έσπευσε  η Αστυνομία, η πυροσβεστική  και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν και διακόμισαν στο   Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 4 άτομα  ηλικίας  έως 30 ετών .

Ο ένας εξ αυτών φέρει βαρύτατα τραύματα. Τραυματισμένοι είναι και οι άλλοι δύο ενώ το τέταρτο άτομο φέρει  ελαφρά τραύματα.

Δείτε το BINTEO:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ