Ηλεία: Έζησε τον εφιάλτη στα χέρια άνδρα που την βίαζε και την εξέδιδε

Τον εφιάλτη ζούσε μία γυναίκα στην Ηλεία στα χέρια ενός αλλοδαπού, ο οποίος την βίαζε και την εξέδιδε εκμεταλλευόμενος την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr, σύμφωνα με την καταγγελία της αλλοδαπής γυναίκας, ο συλληφθείς εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική θέση της και απειλώντας την με επιστροφή στη χώρα της, προέβαινε συστηματικά στη γενετήσια εκμετάλλευσή της. Φέρεται να κανόνιζε “ροζ” ραντεβού της γυναίκας με άνδρες σε περιοχές της Ηλείας, έναντι αμοιβής. Ήταν ο ίδιος που την μετέφερε με το όχημά του στις περιοχές όπου είχε κλείσει τα ραντεβού και στη συνέχεια παρακρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που λάμβανε η γυναίκα ως αμοιβή.

Εκτός αυτού, την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά και μαζί του, ακολουθώντας την ίδια ακριβώς μεθοδολογία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε δομή για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ