Ηλεία: Διακοπές στην Ελλάδα για την Πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλλα Σάλμα

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την περασμένη Κυριακή η Πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλλα Σάλμα, που έφτασε στην Ηλεία οδικώς από το αεροδρόμιο του Αράξου, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, patrisnews.com, συνοδεύεται από τα δύο παιδιά της, τον γιο της Πρίγκιπα, Μουλά Χασάν και την κόρη της Πριγκίπισσα, Λάλλα Χαντίγια.

Η Λάλλα Σάλμα είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια στις πρώτες επιλογές της για διακοπές στην Ελλάδα, βάζει την Κυλλήνη ενώ κάνει και μικρές εξορμήσεις στο Ιόνιο.

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλλα Σάλμα

Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια η Πριγκίπισσα του Μαρόκου, εξαιτίας της πανδημίας του Covid, δεν είχε επισκεφθεί την περιοχή.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στην πρώτη της επίσκεψη στην Ελλάδα, δύο χρόνια μετά, η Πριγκίπισσα επέλεξε να περάσει μερικές ημέρες διακοπών στη χώρα μας μαζί με τα αγαπημένα της παιδιά και μέλη της Βασιλικής Οικογένειας του Μαρόκου.

Να σημειωθεί ότι η Λάλλα Σάλμα έχει ιδρύσει φορέα για την πρόληψη του καρκίνου, συμμετέχοντας στις σχετικές εκστρατείες όπως και στις προσπάθειες για την πρόληψη του AIDS στην Αφρική, έργο για το οποίο έχει τιμηθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ