Ηλεία: Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του 68χρονου επιχειρηματία

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 68χρονου επιχειρηματία Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του από τον αδελφό του και τον ανιψιό του, στην Εφύρα Ηλείας, τον Σεπτέμβριο και θεωρούνταν πως είχε δολοφονηθεί, καθώς η νεκροψία είχε δείξει  40 τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος” η εγκληματική εκδοχή απομακρύνεται, αν όχι εκμηδενίζεται, με βάση το ιατροδικαστικό πόρισμα που προκύπτει και τις τοξικολογικές εξετάσεις στα εργαστήρια της Αθήνας. Το θύμα όπως φαίνεται έπαιρνε ψυχοφάρμακα και το ιατροδικαστικό πόρισμα συμπεραίνει πως «είναι εφικτός ο αυτοτραυματισμός του 68χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξέπνευσε από αιμορραγία».

Με βάση τα όσα αναφέρει το “Πελοπόννησος” τις πρώτες μέρες μετά την εύρεση του νεκρού η τοπική Αστυνομία είχε βάλει στο κάδρο της υπόθεσης 2 άτομα από το κοντινό περιβάλλον του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, τα οποία χαρακτηρίζονταν «ύποπτα» για φόνο. Είχε διαρρεύσει, μάλιστα, μετά από πολύωρες καταθέσεις ότι είχαν υποπέσει σε αντιφάσεις. Κατά την εξέταση του άτυχου άνδρα, ο ιατροδικαστής Πατρών, Α. Γκότσης, είχε αναφέρει ως επίσημη αιτία θανάτου τις κακώσεις στο κεφάλι και τον αυχένα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ