Ηλεία: Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο οδηγό – Εντοπίστηκαν ρούχα του

Άκαρπες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με την αρραβωνιαστικιά του παρασύρθηκε από χείμαρρο στην περιοχή του Πλουτοχωρίου, στην Ηλεία.

Χθες εντοπίστηκε νεκρή η 38χρονη Γεωργία, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την περιοχή. Σε κοντινή απόσταση από το άψυχο σώμα της βρέθηκε και το μοιραίο αυτοκίνητο. Οι έρευνες πυροσβεστών και της Αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για να βρουν κάποιο ίχνος και του συντρόφου της, ο οποίος ήταν αυτοκινητιστής. Κανείς από τους κατοίκους της περιοχής δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία.

Σύμφωνα με το OPEN, έχουν εντοπιστεί μόνο κάποια ρούχα του άνδρα, τα οποία οι δικοί του άνθρωποι αναγνώρισαν ότι ανήκουν σε εκείνον. Σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς αναμένεται να πέσει και η στάθμη του νερού. Στην επιχείρηση συμμετέχουν ακόμη και δύτες, ενώ drones «σκανάρουν» την ευρύτερη περιοχή.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

«Παγίδα θανάτου» το γεφύρι – Το χρονικό της τραγωδίας

Το άτυχο ζευγάρι, που ζούσε στον Πύργο αποφάσισε να επισκεφθεί το Πλουτοχώρι, τόπο καταγωγής του 45χρονου αγνοούμενου.

Ο 45χρονος γνωρίζοντας καλά την περιοχή και τους κινδύνους σε περιπτώσεις δυνατών βροχοπτώσεων, όταν αντιλήφθηκε ότι τα νερά καλύπτουν το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, ακινητοποίησε το όχημά του πριν φτάσει σε αυτό και κάλεσε σε βοήθεια συγγενικό του πρόσωπο προκειμένου να σπεύσει με κάποιο αγροτικό μηχάνημα για  να τραβήξει το αυτοκίνητο.

Με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν όμως την δεδομένη στιγμή και τα νερά του ποταμού Αχέροντα να έχουν φουσκώσει επικίνδυνα αυτό δεν ήταν δυνατό. Ο 45χρονος τότε επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά πολύ γρήγορα τα ορμητικά νερά παρέσυραν το αυτοκίνητο και το ακινητοποίησαν σε τσιμεντένιο κράσπεδο. Ένα νέο κύμα στη συνέχεια έσπασε το κράσπεδο και έριξε το όχημα μέσα στο ποτάμι.

Κάτοικοι της περιοχής, από κοντινό σημείο, έντρομοι παρακολουθούσαν  τα όσα συνέβαιναν ενώ συνέχιζαν να βλέπουν τα φώτα του αυτοκινήτου να χάνονται όσο αυτό παρασυρόταν από τον χείμαρρο. Ήταν όμως αδύνατο να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να βοηθήσουν.

Η στιγμή που ανασύρεται το αυτοκίνητο του ζευγαριού:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ