ΙΚΑ-Απεργούν οι εργαζόμενοι

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΙΚΑ-Απεργούν οι εργαζόμενοι

 

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19-12-2012 με αίτημα αιχμής «να μην απολυθούν με δικαστική απόφαση οι 500 εργαζόμενοι του Ιδρύματος οι οποίοι προσφέρουν εδώ και δύο χρόνια της υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους και συνταξιούχους και έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ».

Η ΠΟΣΕ – ΙΚΑ προειδοποιεί ότι θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις της και καλεί την κυβέρνηση να δώσει άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα

«Ενδεχόμενη καθυστέρηση ή οποιαδήποτε ρύθμιση δεν λύνει οριστικά το θέμα αλλά επιλέγει τη λύση της δικαστικής οδού, συνεχίζει την ομηρεία των 500 εργαζομένων με αβέβαιο μέλλον, κάτι που μας βρίσκει ριζικά αντίθετους.

Η ΠΟΣΕ –ΙΚΑ για μια ακόμα φορά επισημαίνει ότι για ενδεχόμενη αποχώρηση των 500 υπαλλήλων θα οδηγήσει σε διάλυση το ΙΚΑ, με σοβαρές επιπτώσεις στους ασφαλισμένους – συνταξιούχους καθώς και στην ομαλή καταβολή των συντάξεων» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.   

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.