Ιεράπετρα: Σοβαρό ατύχημα για 17χρονο σε πίστα motocross – Μεταφέρεται εσπευσμένα στο Βενιζέλειο

Ένας 17χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που είχε το απόγευμα του Σαββάτου (27/1), κατά τη διάρκεια προπόνησης σε πίστα motocross της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti.gr, ο 17χρονος επιχείρησε να υπερπηδήσει με την μηχανή του ένα χωμάτινο εμπόδιο, αλλά τη στιγμή που η μηχανή είχε φτάσει στο μεγαλύτερο ύψος του άλματος, έπεσε από την μηχανή στο έδαφος και από μεγάλο ύψος.

Οι φίλοι του – που παρακολουθούσαν την προπόνησή του – κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο στη θέση Περιστεράς, σε ελάχιστα λεπτά.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον νεαρό τραυματία, ειδοποιώντας ταυτόχρονα όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ιεράπετρας να βρίσκονται σε επιφυλακή για να φροντίσουν τα πολλαπλά τραύματα του 17χρονου.

Επειδή το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, κλήθηκε η αναισθησιολόγος, η οποία υπηρετεί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Σούλα Λουλάκη, έσπευσε αμέσως εθελοντικά να διασωληνώσει τον 17χρονο, προκειμένου να διακομισθεί άμεσα στο εφημερεύον Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάσταση του 17χρονου κρίνεται πάρα πολύ σοβαρή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ