Ιεράπετρα: Αυτοτραυματίστηκε ο δράστης της γυναικοκτονίας

Στο νοσοκομείο φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 54χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτοτραυματίστηκε λίγη ώρα αφότου έκοψε το νήμα της ζωής της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όπως αναφέρει το Cretalive.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 54χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι, ακριβώς κάτω από την καρδιά και μάλιστα, όταν πείστηκε από τους διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ να παραδοθεί ήταν βουτηγμένος στο αίμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε κλείσει ραντεβού προκειμένου να εξεταστεί από ψυχίατρο και να λάβει αγωγή.

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: “Την είχε απειλήσει και χτυπήσει αρκετές φορές” – Τι αποκάλυψε φίλη της 48χρονης

Ιεράπετρα-Γυναικοκτονία

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο με την νέα υπόθεση γυναικοκτονίας, που αυτή τη φορά συνέβη στην Περιστερά, στην Ιεράπετρα. Ένας 54χρονος άνδρας δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές την 48χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Ιεράπετρα: Αποκαλύψεις σοκ από φίλη της 48χρονης – “Είχε πάει στην αστυνομία”

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μία φίλη της άτυχης γυναίκας στο MEGA, η 48χρονη ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του 54χρονου. Ο δράστης την κακοποιούσε λεκτικά και της ασκούσε σωματική βία, όπως αναφέρει. “Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι να πιούμε καφέ και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Ακριβώς, τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα δύο τα παιδιά, τα μικρά”, αποκάλυψε.

Όπως ανέφερε η φίλη της άτυχης γυναίκας, η 48χρονη είχε απευθυνθεί στις Αρχές, ζητώντας βοήθεια. “Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία”, τόνισε.

Η φίλη της άτυχης γυναίκας, είπε επιπλέον για τα όσα βίωνε το θύμα: “Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε μία και δύο δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα τέσσερα παιδιά τους και αυτόν”. Υπογράμμισε επίσης το ήθος της 48χρονης: “Η Νεκταρία ήταν μια μάνα με όλα κεφαλαία. Μια αξιόλογη κοπέλα. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ