Ηχητικό ντοκουμέντο: «Όταν χρειαστεί, διαβιβάστε μας να μεταβούμε» – Η στιγμή που διμοιρίες των ΜΑΤ αρνούνται να πάνε στο γήπεδο της Λεωφόρου

Ηχητικό ντοκουμέντο από την στιγμή που οι διμοιρίες των ΜΑΤ ανακοινώνουν την άρνησή τους να πάνε στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Οι αστυνομικοί από έξι διμοιρίες των ΜΑΤ αρνήθηκαν να πάνε στο γήπεδο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους, στα επεισόδια που έγιναν στου Ρέντη. Σημειώνεται, ότι τελικά οι διμοιρίες μετέβησαν στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, ύστερα από εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

Για το περιστατικό αναμένεται να πραγματοποιηθεί πειθαρχική διερεύνηση, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το OPEN μετέδωσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, όταν οι διμοιρίες από τον ασύρματο ανέφεραν πως θα παραμείνουν στη συμβολή της Κηφισίας με την Αλεξάνδρας και πως θα μεταβούν στο γήπεδο μόνο αν γίνουν επεισόδια και χρειαστεί να επέμβουν για την αποκατάσταση της τάξης.

«Κέντρο από 525, στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μας, αλλά και προς ένδειξη σεβασμού στον τραυματία συνάδελφο, παραμένουμε στον κόμβο σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Όταν χρειαστεί να αποκατασταθεί η τάξη πέριξ του γηπέδου, διαβιβάστε μας να μεταβούμε για την αποκατάσταση της τάξης», ακούγεται να λέει η διμοιρία προς το Κέντρο Επιχειρήσεων.

«Από 526, ομοίως», «Και από 511 ομοίως», ακούγονται να λένε μετά οι άλλες διμοιρίες των ΜΑΤ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ