Η τριήμερη εκδρομή μαθητών μετατράπηκε σε εφιάλτης – Δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους

Σκηνές τρόμου έζησαν κατά τη διάρκεια τριήμερης εκδρομής στον Βόλο οι μαθητές και οι καθηγητές ενός σχολείου από τη Φιγαλεία Ηλείας, όταν δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους οι οποίοι στην προσπάθεια τους να τους κλέψουν προκάλεσαν τον τραυματισμό δύο παιδιών τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Οι 22 μαθητές από γυμνάσιο και λύκειο της Φιγαλείας αναχώρησαν το πρωί της Πέμπτης για τον Βόλο, με τη συνοδεία τριών εκπαιδευτικών. Το βράδυ ενώ είχαν κάνει τη βόλτα τους και κατευθυνόμενοι προς το ξενοδοχείο όπου έμεναν δέχτηκαν επίθεση από περίπου 15 άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, τα οποία αποπειράθηκαν να τους κλέψουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των περαστικών, που παρακολουθούσαν άναυδοι ενώ οι καθηγητές ενημέρωσαν τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσε δύναμη του Λιμενικού και αστυνομικοί οι οποίοι και συνόδευσαν με ασφάλεια τα 20 παιδιά στο ξενοδοχείο τους και στη συνέχεια με τη συνοδεία καθηγητών μετέφεραν τους δύο τραυματισμένους μαθητές στο τμήμα επειγόντων περιστατικών όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματα τους.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ