Η πρώτη συνέντευξη και φωτογραφία της Ιωάννας μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε για πάντα στις 20 Μαΐου του 2020, καθώς ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Από τότε ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά καθώς έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις αφού το βιτριόλι έχει κάψει ένα μεγάλο μέρος του προσώπου της. Φερόμενη ως δράστης της φρικτής επίθεσης είναι μία 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Ιωάννα απευθυνόμενη στην κατηγορούμενη είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: “Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι «Άρλεκιν». Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο”.

Ο νομικός της παραστάτης της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στη Realnews είχε πει: “Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η κατηγορούμενη, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα και αφού δεν κατάφερε να αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας, αναζητούσε τρόπο να εισέλθει στο νοσοκομείο και να τη δολοφονήσει. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο υγρό το οποίο, αν χορηγηθεί, να είναι θανατηφόρο και μη ανιχνεύσιμο. Μένει να δούμε αν τα ανωτέρω θα εισφέρουν στην ανάκριση”.

Η Ιωάννα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! μετά την επίθεση στην οποία αναφερόμενη στην κατηγορούμενη είπε: “Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.