Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίπλα στα παιδιά της «Ελπίδας»

Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» άνοιξαν για ακόμα μια φορά τα στελέχη και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΑΕ, κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη, σύσσωμη η ομάδα επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, προσφέροντας δώρα και χαρίζοντας χαμόγελα χαράς και δύναμη στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Τον κύριο Μαρινάκη, και την ομάδα του Ολυμπιακού, υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού
Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού

Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ομάδας και Δήμαρχος Πειραιά κύριος Γιάννης Μώραλης, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Michel.

Γιάννης Μώραλης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Γιάννης Μώραλης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Ο προπονητής του Ολυμπιακού με τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Ο προπονητής του Ολυμπιακού με τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη διαχρονική στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός που βρίσκεται στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από το 2011, η κυρία Βαρδινογιάννη ανακήρυξε και πάλι την ομάδα «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ» για τα έτη 2023-2025, ανανεώνοντας αυτόν τον «τίτλο αγάπης και προσφοράς».

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αθανασία Μαρινάκη
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αθανασία Μαρινάκη

«Ως ελάχιστη αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς σας στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, ο Σύλλογός μας έχει την τιμή να ανακηρύξει τον Ολυμπιακό «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ 2023-2025», ανανεώνοντας αυτόν τον «τίτλο αγάπης κοντά στα παιδιά» που επάξια κατέχετε τα τελευταία χρόνια συμβάλλοντας στον αγώνα τους για ζωή. Σε έναν αγώνα δύσκολο, στον οποίο όμως δεν θέλουμε καμία ήττα, καμία ισοπαλία, αλλά μόνο νίκες! Όπως άλλωστε θέλει και ο Ολυμπιακός! Ένας ιστορικός αθλητικός σύλλογος, με περισσότερα από 90 χρόνια διακρίσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό είναι τεράστια όπως και η κοινωνική του προσφορά στην Ελλάδα. Θα ήθελα να εκφράσω να μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη, Πρόεδρο της ομάδας, αλλά και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας! Είναι για εμάς ανεκτίμητος σύμμαχος και με τη στήριξή του στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Βαγγέλης Μαρινάκης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Βαγγέλης Μαρινάκης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

«Από το 2011, σήμερα είναι η 13η φορά που ερχόμαστε. Είναι μία παράδοση για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Ο Ολυμπιακός τα περισσότερα χρόνια είναι πρωταθλητής, έχει νοοτροπία πρωταθλητή και τα παιδιά εδώ μέσα, αλλά και εσείς οι ίδιοι, αυτό που κάνετε, είναι πρωταθλητισμός στις ζωές ανθρώπων, στις ζωές νέων παιδιών. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό και να ξέρετε ότι θα είμαστε κοντά σας σε όλη αυτήν την προσπάθεια για τα χρόνια που έρχονται. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα με όλες μας τις δυνάμεις και οι αθλητές μας είναι εδώ να δώσουν κουράγιο σε αυτά τα παιδιά. Να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε αυτό που κάνετε. Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, να έχουμε υγεία, έχουμε δει πάρα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό με την πανδημία. Είδαμε και αυτό που έγινε, το τραγικό, στην Τουρκία, χθες. Και εκεί θα θέλαμε να συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε, είναι τραγικό. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και για άλλη μια φορά εύχομαι υγεία σε όλους και σε εσάς κυρία Βαρδινογιάννη να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη σε αυτό το λειτούργημα που κάνετε, να είστε πάντα καλά» είπε από την πλευρά του ο κύριος Μαρινάκης.

Ο κύριος Μαρινάκης παρέδωσε για ακόμα μια χρονιά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επιταγή για την στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, ενώ στη συνέχεα οι δυο τους τοποθέτησαν στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ» τα Αστέρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ.

Βαγγέλης Μαρινάκης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Βαγγέλης Μαρινάκης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η κυρία Βαρδινογιάννη τίμησε ακόμα για την στήριξή του στην «ΕΛΠΙΔΑ» τον Αντιπρόεδρο της ομάδας κύριο Γιάννη Μώραλη, ο οποίος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, ανέφερε ότι ο Δήμος Πειραιά θα την τιμήσει σε ειδική εκδήλωση. Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε επίσης τιμητική διάκριση και στον προπονητή της ομάδας Michel, ενώ προσέφερε σε όλους τους παίκτες το μπλουζάκι του «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ 2023-2025», καθώς και ένα ημερολόγιο φτιαγμένο από τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που μικροί ασθενείς προσέφεραν από την πλευρά τους χειροτεχνίες και ζωγραφιές στον Πρόεδρο και τα μέλη της ομάδας εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό τους.

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων επισκέφθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Συγκινητικές στιγμές στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων
Συγκινητικές στιγμές στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων
Συγκινητικές στιγμές στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων
Συγκινητικές στιγμές στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κριστιάν Καρεμπέ
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κριστιάν Καρεμπέ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ