Η Ιωάννα για τη συγγνώμη της 36χρονης: Είναι μόνο ψεύτικες λέξεις

Καμία διάθεση να δεχθεί τη συγγνώμη της 36χρονης δεν έχει η Ιωάννα, όπως δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης στο Mega. Η 35χρονη βιώνει έναν ατελείωτο Γολγοθά, σηκώνει έναν αβάσταχτο Σταυρό και η είδηση ότι σχεδόν 10 μήνες μετά την επίθεση η κατηγορούμενη αποφάσισε να μιλήσει, την σόκαρε.

«Η καθοδηγούμενη συγγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε», δήλωσε η άτυχη Ιωάννα που βρισκόταν στο νοσοκομείο, όταν χτύπησε το τηλέφωνο της. Η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων του Θριασίου, Μαρία Καλόφωνου μίλησε για τη στιγμή του τηλεφωνήματος. «Είναι το βλέμμα της και όχι αυτά που είπε. Το γεγονός ότι άλλαξε η όψη της στο άκουσμα αυτού που συνέβη. Αλλά, άλλος άνθρωπος ήρθε και άλλος άνθρωπος έφυγε. Το έμαθε από ένα τηλεφώνημα», είπε.

Το τηλεφώνημα έγινε από τον δικηγόρο της. Τραγική ειρωνεία… την ώρα εκείνη η Ιωάννα ήταν για πολλοστή φορά στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από τους γιατρούς που παρακολουθούν τη πορεία των ασύλληπτων τραυμάτων της.

«Η Ιωάννα εξοργίστηκε. Πραγματικά. Δηλαδή τι ήταν αυτό; Τι να πούμε τώρα; Αν ήταν μικρή ή μεγάλη η ποσότητα όταν έχουν λιώσει οι τοίχοι στο σημείο; Όταν έχει εγκαύματα στο 98% του σώματός της;» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Όλο αυτό το διάστημα, η Ιωάννα, με τη βοήθεια και των γιατρών της προσπαθεί να επικεντρωθεί στην υγεία της. Έτσι προσπάθησε και αυτή τη φορά να ελέγξει τα συναισθήματά της, τόσο για την ίδια, όσο και για την μητέρα της που την συνόδευε και σε αυτήν την εξέταση, θέλοντας να την προστατεύσει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ