Η γκάφα του ρεμπέτη που έγινε viral – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου ή ρεμπέτης Κουτσαβάκης, έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα με το πρόστιμο για το κορονοπάρτι, αλλά και με τον τρόπο που προσπάθησε να δικαιολογηθεί στη συνέχεια. Η ατάκα του στην πρωινή εκπομπή με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη έγινε viral και βρέθηκε να είναι καλεσμένος μέχρι και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως φαίνεται η χρονιά αυτή εκτός από τη δημοσιότητα, του έφερε και τύχη.

Ο γνωστός ρεμπέτης κατάφερε να γίνει για άλλη μια φορά viral, αλλά για μια γκάφα που έκανε. Αν και η τύχη του χαμογέλασε και κέρδισε ένα ποσό στο στοίχημα, μέσα στον ενθουσιασμό του δημοσίευσε το τυχερό δελτίο social media. Όμως δεν σκέφτηκε να κρύψει τον αριθμό του δελτίου και κάποιος επιτήδειος το εξαργύρωσε, πριν καταφέρει να το κάνει ο ίδιος…

«Πριν λίγο ανέβασα ένα στοίχημα που κέρδισα. Εγώ ο μ…ς δεν ήξερα ότι έπρεπε να το εξαργυρώσω για να το ανεβάσω. Και πήγε κάποιος και το εξαργύρωσε και έχασα το στοίχημα. Δεν πειράζει, σε καλή μεριά να βάλει τα λεφτά αυτός που κέρδισε. Εμείς τζογάρουμε επειδή γουστάρουμε. Αν αυτός αισθάνεται ωραία που πήρε τα λεφτά από τον δικό μου τζόγο. Όλα καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη στον Αρναούτογλου και η ατάκα για το… τριχίλιαρο

Η αρχή έγινε με τη διοργάνωση κορονοπάρτι. Δυστυχώς για εκείνον τον “κάρφωσε” στην αστυνομία ο πρώην σύντροφος της κοπέλας του. Έτσι του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Ο μουσικός, βρέθηκε στο στούντιο του The 2night Show και μίλησε σχετικά με το κορονο- πάρτι και το «Ρε Ματζόρε» του.

“Μετά από αυτό το σκηνικό που μου συνέβη, με πήραν χιλιάδες άνθρωποι” δήλωσε. “Το τριχίλιαρο δεν μπορεί να με επηρεάσει εμένα. Θα πιεστώ λίγο, ξέρω ότι έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και θα με στηρίξουν. Δεν θέλω βέβαια λεφτά, δεν θα ζητήσω ποτέ λεφτά για το δικό μου γούστο που έκανα” είπε σχετικά με το πρόστιμο.

Το viral “Ρε Ματζόρε”

«Εμένα αυτό το πράγμα δεν με επηρεάζει άμεσα, δεν το πιστεύω μέσα μου, δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης όπως τα λένε στις τηλεοράσεις. Θα σεβαστώ τα μέτρα μέχρι ενός σημείου, σε λογικά πλαίσια. Δεν γίνεται να μου απαγορεύσει κάποιος να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή» είχε δηλώσει στην πρωινή εκπομπή του Mega. Η Ανθή Βούλγαρη σε εκείνο το σημείο τον… επέπληξε και εκείνος απάντησε: «Ενοχλώ κανέναν; Δεν σας καλέσαμε εσάς να έρθετε να παίξουμε μαζί το ρε ματζόρε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ